Posle priličnog uspeha svog prvog "Interplanetarnog" online koncerta, održanog u aprilu ove godine, Rambo Amadeus, Kilo Tzar, zakazao je novi događaj 21. novembra 2021. u Kombank Dvorani, s početkom u 20 časova.

Ovog puta to je simultani koncert, koji će moći da se prati i uživo u sali, i online. Ulaz u Kombank Dvoranu uz rigoroznu primenu svih epidemioloških mera, a istovremeno online prenos za čitav svet, preko platforme Entrio, bez ograničenja.

Povodom koncerta Rambo Amadeus kaže:

"Došao sam na svirku, popeo se na binu, ali sve je neizdrživo traljavo i loše, loše ozvučenje, ja zaboravio da sviram, gitara mi raštimovana, bend u rasulu, ono malo publike u sali nezainteresovano se razilazi u pola pjesme…

Srećom to je samo ružan san, noćna mora koju povremeno imam u poslednje vrijeme.
Već mi prilično nedostaju koncerti, publika, tješi me činjenica da živa muzika i nastupi pred publikom opstaju milenijumima, od postanka Homo Sapiensa do danas, bez obzira na okolnosti

U bezbrižnim životnim trenucima, živa muzika je tu da nas dodatno oraspoloži, ali u vanrednim, problematičnim vremenima tu je da utješi, osnaži duh, oraspoloži. Zato se dvostruko radujem koncertu koji slijedi. Dobrodošli."

Karte u prodaji na blagajni Kombank Dvorane i svim prodajnim mestima Tickets-a.
Za sve one koje nisu u mogućnosti da prisustvuju fizički, omogućen online prenos preko platforme Entrio.si.