Kezaja je do sada nekoliko puta gostovao u Beogradu i Srbiji i, kako ističe, voli da dođe u našu zemlju. Publika može da očekuje odličnu atmosferu i sjajnu muziku po kojoj je Kezaja poznat širom sveta.

Kezaja svoj muzički stil opisuje kao „Blufank“, koji predstavlja fuziju elemenata bluza i fanka. Džons je nigerijski kantautor i gitarista i njegovi nigerijski koreni imaju veliki uticaj na stvaranje njegovog autentičnog zvuka. Poznat je i po svom posebnom stilu sviranja gitare. Kezaja često ističe da su mu uzori Fela Kuti, Majls Dejvis i Džimi Hendriks. Njegov status kvalitetnog muzičara potvrđen je već prvim albumom „Blufunk Is a Fact“ sa koga se izdvojio hit "Rhythm Is Love". Publika širom sveta danas uživa u njegovim nastupima i brojnim hitovima među kojima se izdvajaju „Beautiful Emilie“, „Million Miles From Home“, „My Kinda Girl“.

Ulaznice se mogu nabaviti po jedinstvenoj ceni od 1200 dinara, na prodajnim mestima Ticket Vision-a i tickets.rs. Na dan koncerta cena karte će biti 1500 dinara. Koncert organizuje Centar beogradskih festivala (CEBEF).