4 BOJE MANIKIRA ZA 2024. KOJE MUŠKARCI OBOŽAVAJU DA VIDE NA ŽENAMA: Na ove nijanse padaju imale vi duge ili kratke nokte

Otkrivamo koje nijanse manikira će biti glavni trend za 2024. a koje muškarci, iznenađujuće vole na ženama.

instagram/gigi_schmiitz

Često se smatra da muškarci baš i ne primećuju sitnice na ženama poput aksesoara, promene frizure (naročito ako je suptilnija) ili pak manikira. No, ako ih pitate za mišljenje, primera radi, o vašoj novoj boji noktiju, i te kako će imati komentar. 

Zato nas je zanimalo da proverimo i koji je od "hot" trendova manikira za 2024. njima po volji. A od svih boja za koje se predviđa da će biti najtaženije u ovoj godini, najveći broj muškaraca glasao je za naredne četiri.

1. Prirodne nude nijanse

Instagram 

Ovako nešto nije nas iznenadilo. Nude nijanse su tokom 2023, naročito u drugoj polovini, bile vodeći trend, a svoju dominaciju nastavljaju i ove godine. No, u isti mah, neutralni tonovi uvek su bili jedni od omiljenih "jačem" polu. 

Instagram 

Kako su nam rekli mnogi koje smo pitali, suptilni stilovi sugerišu prizemnu, urednu, intelignentnu i marljivu ličnost, kao i nekoga ko je prirodno lep, te ne čudi što su im nude nijanse privlačne.

2. Crvena – bezvremenska elegancija

Instagram 

Još jedna boja koja je u vrhu liste najprivlačnijih muškarcima. U isti mah, tonovi crvene biće i dalje jedan od najvećih trendova u 2024, s tim što će u narednom periodu biti nešto veći akcenat na tamnijim tonovima. 

Muškarci kažu da "ta boja jednostavno privlači pažnju", te da izgleda "elegantno, zavodljivo, vamp". Crveni nokti se često smatraju simbolom samopouzdanja i smelosti, i odličan su izbor za one dame koje žele, nevezano za muškarce, da ostave snažan utisak.

Pročitajte još: NAJLEPŠE TAMNE BOJE ZA ONE KOJI NE VOLE CRNU, A IMAJU KRATKE NOKTE: Izdvojili smo samo one nijanse koje izgledaju skupo

3. Meke pastele nijanse – dodir slatkoće

Instagram 

Na trećem mestu su pastelne nijanse koje ostavljaju utisak zabavne ali nežne osobe. Tonovi poput "bebi" roze, lavande ili kajsija tonova takođe će biti jedni od najpopularnijih u 2024. a muškarci za ovakve nijanse kažu da "daju osećaj slatkoće i ženstvenosti", te ih povezuju sa nežnim, pristupačnim, prijateljski nastojenim devojakama. 

4. Tamne i misteriozne – privlačnost i intriga

instagram/bbeautyofnail 

Lista nije potpuna ni bez tamnih boja koje su takođe jedne od omiljenijih suprotnom polu. Naročito vole tamne nijanse šljive, bordo, pa čak i crne, jer daju utisak misterije i sofisticiranosti i privlači njihovu pažnju.

Naravno, to apsolutno ne treba da znači da ćete svoj život i odluke prepustiti na milost i nemilost vašoj drugoj polovini, niti da prestanete da nosite stvari ili boje, samo zato što se njima ne dopadaju. 

Radite onako kako mislite i osećate da treba, ali nije zgoreg imati na umu i njihovo "mišljenje", naročito ako ste rešile da im privučete pažnju i na taj način.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

biab manikir  TikTok/zhino_jaseem

Izvor: Wanted J. S.