TRENUTNO SVI ŽELE OVAJ MANIKIR: Minimalisti ih stalno nose, a kada požele nešto drugačije samo ih nadograde nakitom

Manikir koji želimo ovog septembra na svojim noktima

Instagram

Od početka godine pojavilo se nebrojeno novih nail trendova, ali se čini da nekako najveću pažnju privlače oni najjednostavniji i najelegantniji.

Francuski manikir, svetlucavi detalji na noktima i suptilan nail art samo su neki od trendova koji su popularni ove godine, u nastavku izdvajamo njih pet.

Suptilan hrom finiš

Hromirana završna obrada ne mora uvek da bude naročito sjajna i upečatljiva, već se ovakav manikir može dobiti na suptilniji način. Manikir sa blago sjajnom hromiranim finišem je zapravo nova verzija glaziranih noktiju koju je popularizovala Hejli Biber i izgleda odlično u kombinaciji sa mlečnom nijansom kao podlogom.

Prirodni nokti

Prirodan i zdrav izgled noktiju nikada ne izlazi iz mode, pa možemo očekivati nastavak popularnosti prirodnog i minimalističkog manikira. Čist i jednostavan manikir lako se postiže OPI nijansama poput Bubble Bath i Love Is In The Bare koje će naglasiti prirodne nokte i postići zdrav i negovan izgled.

Instagram 

Tanak francuski manikir

Klasični francuski manikir je još jedna vrsta manikira koja je uvek popularna zbog svog vanvremenskog dizajna koji uvek izgleda elegantno, a ove godine će u trendu biti francuski manikir sa tankom, jedva vidljivom linijom.

Instagram 

Mali detalji na noktima

Od sitnih cirkona do sjajnih i mat finiša, teksturirani detalji i dalje će biti popularni ove godine. Posebno treba pomenuti male i jednostavne detalje na noktima poput tačkica ili malih kristala do malo apstraktnijih verzija francuskog manikira.

Instagram 

Nakit na noktima i metalik nokti

Sitni viseći ukrasni nakit na dužim noktima biće jedan od istaknutijih trendova ove godine, a statement manikir sa svetlucavim kamenčićima sigurno neće proći nezapaženo. Čist i jednostavan manikir preporučuje se kao podloga za ovakve upadljive dekoracije, kako bi nakit posebno došao do izražaja.

Instagram 

Bonus video

This browser does not support the video element.

Anđeoski nokti  Instagram/betina_goldstein