MONOHROMATSKE NOKTE VISOKOG SJAJA OVE ZIME SVI ŽELE: Sačuvajte ove ideje sa Instagrama za sledeći odlazak na manikir

Trend monohromatskog manikira osvojio je društvene mreže u rekordnom roku.

Instagram

Nakon što smo jesen obeležili upečatljivim manikirima u karamel, tamno sivoj i čitavom spektru braon nijansi, vreme je da počnemo da razmišljamo o božićnim i novogodišnjim šarama na noktima.

Tradicionalno su vesele, u zlatnim nijansama ili nijansama dragog kamenja, sa dodatkom šljokica za poseban party efekat.

No, ove godine, pored svetlucavih crvenih i smaragdno zelenih manikira, pre svega ćemo viđati elegantne, minimalističke monohromatske nokte visokog sjaja.

Zagasiti tonovi dominiraju

Instagram 

Kako stvari stoje, ovakva jednostavna estetika je trenutno najtraženija u svetu nail art-a, a sviđa nam se što uvek izgleda prefinjeno i veoma uredno. Nimalo kič, ovakvi nokti mogu da se uklope u bilo koji stil i u bilo koje doba godine, a ove zime posebno će biti popularni oni u zagasitijim tonovima.

Instagram 

Kao i uvek, inspiraciju za izgled smo potražili na Instagramu i pronašli pravo bogatstvo prelepih primera ovako ukrašenih noktiju. Inspirišite se i pred kozmetičarske praznike dođite sa pripremljenom fotografijom sa manikirom koji želite da kopirate na svoje ruke.