Kada želimo da postignemo minimalstički chic, bilo u beauty departmanu, bilo da je moda u pitaju, odlično znamo da niko to ne radi bolje od Viktorija Bekam. Posh stavlja fokus na visokokvalitetne i bezvremenske komade koji izgledaju vrlo skupoceno, ali ne na loš, upadljiv način.

Viktorija Bekam
Charles Guerin / Bestimage / Profimedia 

Viktorija svoj modni stil zasniva na klasičnim krojevima i neutralnim tonovima, te možemo reći da ona zapravo otelotvoruje quiet luxuryu svakom smislu. Tako smo nedavno, videli na koji način Viktorija Bekam unosi minimalizam u svoj manikir. Modna dizajnerka ponela je mlečni lak na noktima, ali u mat verziji što je dalo poseban touch čitavom izgledu.

Viktorija Bekam
pritnscreen/instagram 

Ovo je definicija nenaglašenog luksuza koji savršeno parira svim sofisticiranim i elegantnim outfitima, upotpunjujući ih. Mat beličasti nokti Viktorije Bekam imaju suptilnu crtu ružičaste boje, a sami nokti su u ovalnom obliku.

Kako kopirati "mat mlečni manikir" Viktorije Bekam?

Ovaj minimalistički manikir je relativno lako kreairati. Započnite čišćenjem i pripremom noktiju, vodeći računa da uklonite zanoktice i oblikujte nokte turpijom. Zatim nanesite bazu tako da vaš manikir traje duže, a zatim nanesite boju.

Naravno, uvek možete samo otići u salon i napraviti trajni manikir sa BIAB-om ili gel lakom. Na kraju krajeva, to je ono što bi Posh Spice uradila.

viktorija bekam Instagram/victoriabeckham