Kada je reč o trendovima manikira za ovu jesen, čini se da se već nekoliko boja istaklo među trendseterkama. U fokusu su tamne zelene, braon, kao i hromirani stilovi, no prvo mesto definitivno se "lomi" između dve nijanse čija popularnost samo raste, i raste, i raste... 

I jasno je zašto!

Zapravo, ako prelistate Instagram, velike su šanse da će it devojke u 99% situacija nositi ili jednu ili drugu boju. Prva - beskrajno nežna, romantična, druga, vamp, zavodnička i verovali ili ne, jedna od onih koju muškarci obožavaju.

It devojke obožavaju nude nijanse.
instagram/mimiarr 

No, da vas ne držimo još dugo u neizvesnosti, reč je o nude tonovima i bordo. Nude nijanse bila su apsolutne gospodarice leta, a it devojke nosile su ih na najrazličitije načine, počev od glossy završnice, preko hromiranih stilova... a ovo se nastavlja i dalje. 

Sa druge strane, crveni tonovi su se takođe vratili na velika vrata, ali nakon "apple" jarkih nijansa, bordo varijante potpuno su istisnule sve druge sa radara zbog čega su među najtraženijim u salonima. 

Nude tonovi čine da nokti izgledaju uredno, elegantno, luksuzno, ali isto radi i bordo, s tim što vašem look-u daje dodatnu edgy notu, a u nastavku pogledajte kako sve možete nositi dve najpopularnije nijanse tako da se uklope u vaš stil.

Nude

Bordo

Bonus video:

Hejli Biber nokti instagram/nailsbyzola