Jedno od najčešćih pitanja koje postavljaju holivudskim zvezdama je o lepoti njihove kože i proizvodima koje koriste u svakodnevnoj kozmetičkoj rutini, sa nadom da bismo po njihovom primeru mogli da postignemo sličan sjaj i mladalikost kože.

Srećom, holivudske ikone rado dele informacije o svojoj omiljenoj kozmetici, pa smo uspeli da saznamo koje su im omiljene vrhunske kreme od kojih se zvezde poput Dženifer Lopez, Džulije Roberts, Dženifer Aniston, Kejt Hadson i mnogi drugi ne odvajaju.

La Mer - Creme de la Mer

Zvezde poput Kejt Hadson, Krisi Tejgen i Skota Dizika zaklinju se u kvalitet ove kreme, koja se može pohvaliti dobro čuvanom formulom, od milja poznata kao „čudesna podloga“.

Međutim, niko ga ne voli više od Dženifer Lopez - ona ​​ne krije svoju fascinaciju proizvodom Creme de la Mer i, po sopstvenom priznanju, koristi ga dugi niz godina.

Weleda - krema za negu kože

Ova potpuno prirodna krema idealna je za negu ruku, stopala i celog tela. Džulija Roberts, Viktorija Bekam, Prijanka Čopra i plus-size model Ešli Grejem redovno uživaju u osećaju nahranjene kože koji pruža.

„Navukla sam se na to kao da je droga“, rekao je jednom Ešli za Gloss.

Weleda
cultbeauty.co.uk 

Tatcha - The Dewy

Tatcha uživa izuzetnu reputaciju u Holivudu sa obožavaocima slavnih, uključujući Megan Markl, Dženifer Aniston i Selenu Gomez.

Gomez je jedan od najzaslužnijih što je The Dewy krema, napravljena od japanske ljubičaste ruže, postala jedan od najprodavanijih proizvoda brenda.

"Toliko je gusta i hranljiva da je potrebna mala količina“, rekla je poznata pevačica i glumica.

Sol de Janeiro - krema Bum Bum

Selena Gomez, Dua Lipa, Hejli Biber i Hilari Daf imaju samo reči hvale za ovu prelepu mirisnu kremu za telo, a ona ispunjava obećanje da će nakon nanošenja koža biti glatka, čvrsta i mirisna neodoljivim notama pistaća, slane karamele i vanile.

"Tako dobro miriše. Sada imaju i balzam za usne, a ja ne mogu da prestanem da kupujem njihove proizvode“, rekao je Daf za Njujork tajms.

Elizabeth Arden - Eight Hour cream

Nastao davne 1930. godine, ovaj kultni favorit za negu kože savršen je za negu ruku, suvu kožu uopšte i ispucale usne, ali uprkos svojoj popularnosti, princ Hari mu je doneo najveću slavu jer je u svojim memoarima otkrio da ga je koristio na intimnim delovima prilikom dobijanja promrzlina na skijanju.

Elizabeth Arden
Elizabeth Arden 

Ali osim što se koristi u „posebnim slučajevima“, ova krema je odavno poznata kao proizvod koji pruža vrhunsku negu kože, zbog čega je i dalje jedan od favorita Holivuda.

Charlotte Tilbury - Magic Cream

Od pojavljivanja na noćnom ormariću Tejlor Svift do boravka u beauty kolekcijama Amal Kluni i Kejt Mos, ova legendarna hidratantna krema ima mnoge slavne obožavatelje.

Charlotte Tilbury - Magic Cream Instagram/_cloebeauty

„Uvek kažem – ne možete imati lepu sliku bez lepog platna. Kada imate blistavu, blistavu kožu, osećate se neverovatno i sve što stavite na nju samo upija; šminka će uvek izgledati bolje nakon upotrebe Magic Cream-a“, rekla je Tilberi za Page Six Style o svom proizvodu za negu kože, koji sadrži njeno ulje Magic 8 Matrik i druge hranljive sastojke.

dr. Hauschka - Rose

Napravljena od voska od latica ruže i ulja šipka i pogodna za suvu i osetljivu kožu, ova dnevna krema pleni neodoljivim mirisom i brzinom upijanja koja čini lice glatkim i nahranjenim.

Dženifer Lopez, Dženifer Aniston i Džulija Roberts obožavaju da je koriste.