Izgleda da je tako sa manikirom u poslednje vreme: kada se pojavi jedan novi trend, već se pitamo šta će biti sledeće. Glazirani nokti pojavili su se u septembru prošle godine, trend je započela Hejli Biber i oni može se reći da su dominirali gotovo tokom cele zime.

 Ali došlo je proleće... Vreme je za novi značajan zaokret. Istina je da su se u međuvremenu pojavili novi trendovi, teško ih je prebrojati, ali možda će hromatske boje biti sledeća velika stvar za novu sezonu.

To je estetika koja sledi tačno na glaziranim noktima, ali boje su prolećne. Sada nežne pastelne boje dobijaju sjajni hromatski gornji sloj. Slatke boje lakova kao što su lila, svetlo plava, pistać zelena, bledo žuta čekaju završni sjaj visokog sjaja, tako da ne budu samo slatke i nežne, već i u trendu.

Naziv koji je skovan za ovu vrstu manikira je prolećni hrom. Sve od bebi plave i bebi roze do svih ostalih pastelnih tonova koje inače povezujemo sa prolećem zasijaće briljantnim metalik sjajem. Pogledajte kako to zaista izgleda na ovim prolećnim hromatskim manikirima, koji su, inače, preplavili internet.

Instagram Nokti za proleće 2023 hrom