OMILJENI PARFEM BELE HADID: I pored 3 mirisa koja koristi za svaki dan, ovaj joj je večita opsesija

Bela Hadid izborom parfema dokazuje da je sama po sebi neprevaziđena modna sila.

Omoljeni parfem Bele Hadid
Dior via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Slavne trendseterke nas redovno oduševljavaju svojim modnim kombinacijama, a njihov ukus nije ništa manje istančan kad se radi i o mirisu koji ostavljaju za sobom, jer to je ponekad i puno moćnije od samog stylinga.

Među raznim brendovima parfema na koje je naišla, Bela Hadid voli miris Versace Dylan Blue čje ime je i naziv pesme sa novog Đorđetovog albuma, izvođača pooznatijeg kao Klinac. Versace je jedan od onih vrhunskih modnih brendova koji nam donosi sliku elegancije i moći. Dakle, nije ni čudo zašto tako renomirani supermodel poput Bele Hadid preferira ovo kao svoj prepoznatljivi parfem.

Kreatorka Dylan Blue parfema je Calice Becker. Ambalaža i mediteransko plava bočica parfema podsećaju na mistike grčke kulture i mitologije. Sa visokim notama deteline, tamne ribizle, Granny Smith i jabuke, miris hipnotiše sve u svom radijusu. Tu je i skrivena drvena bazna nota koja doprinosi njegovoj živosti.

Bela Hadid zaštitno je lice Versace mirisa Dylan Blue, voćno-cvetnog parfema s notama zelene jabuke, crnog ribizla, breskve, šipka, jasmina, ali i mošusa i pačulija.

Bela Hadid voli versace parfem.
EMMANUEL DUNAND / AFP / Profimedia 

Ali ova cvetna poslastica, iako je ona veoma cenjena, nikako nije njen jedini glavni izbor. Mirisi su važan deo imidža i kao modna ikona, Bela Hadid to jako dobro zna. U tom slučaju, ima 3 različita parfema koje je proglasila delom svoje svakodnevne rutine.

1. Goldea The Roman Night Perfume by Bvlgari
2. Versace Pour Femme Dylan Blue
3. Poison Girl by Dior

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši