Slavne trendseterke nas redovno oduševljavaju svojim modnim kombinacijama, a njihov ukus nije ništa manje istančan kad se radi i o mirisu koji ostavljaju za sobom, jer to je ponekad i puno moćnije od samog stylinga.

Među raznim brendovima parfema na koje je naišla, Bela Hadid voli miris Versace Dylan Blue čje ime je i naziv pesme sa novog Đorđetovog albuma, izvođača pooznatijeg kao Klinac. Versace je jedan od onih vrhunskih modnih brendova koji nam donosi sliku elegancije i moći. Dakle, nije ni čudo zašto tako renomirani supermodel poput Bele Hadid preferira ovo kao svoj prepoznatljivi parfem.

Kreatorka Dylan Blue parfema je Calice Becker. Ambalaža i mediteransko plava bočica parfema podsećaju na mistike grčke kulture i mitologije. Sa visokim notama deteline, tamne ribizle, Granny Smith i jabuke, miris hipnotiše sve u svom radijusu. Tu je i skrivena drvena bazna nota koja doprinosi njegovoj živosti.

Bela Hadid zaštitno je lice Versace mirisa Dylan Blue, voćno-cvetnog parfema s notama zelene jabuke, crnog ribizla, breskve, šipka, jasmina, ali i mošusa i pačulija.

Bela Hadid voli versace parfem.
EMMANUEL DUNAND / AFP / Profimedia 

Ali ova cvetna poslastica, iako je ona veoma cenjena, nikako nije njen jedini glavni izbor. Mirisi su važan deo imidža i kao modna ikona, Bela Hadid to jako dobro zna. U tom slučaju, ima 3 različita parfema koje je proglasila delom svoje svakodnevne rutine.

1. Goldea The Roman Night Perfume by Bvlgari
2. Versace Pour Femme Dylan Blue
3. Poison Girl by Dior