Uz eleganciju se vezuje parfem - nevidljiv i ultimativni modni dodatak, kako je rekla Koko Šanel, prva dizajnerka koja je lansirala miris pod svojim imenom.

Kada su parfemi Britni Spirs doživeli ogroman povratak ove godine, malo smo istraživali i bili smo iznenađeni koliko se parfema poznatih ličnosti zapravo nalaze na listama najpopularnijih, neki čak i dve decenije nakon što su prvi put lansirani.

Otkijte najpopularnije parfeme poznatih u nastavku!

1. Jennifer Lopez - Glow

Prvi put lansiran 2002. godine, ovaj parfem je u osnovi promenio pejzaž mirisa slavnih. Bio je to trenutni hit—sveža, voćna, cvetna mešavina cvetova narandže, ružičastog grejpfruta, ruže i mošusa.

Jennifer Lopez parfem.
JenniferLopez 

2. Britney Spears - Fantasy

Britni je neprikosnovena kraljica slavnih parfema, sa više od 20 mirisa iza sebe, Fantasy iz 2005. godine je jedan od njenih najpoznatijih. Fantasy je neodoljivo sladak, voćni miris sa notama crvenog ličija, kivija, bele čokolade i mošusa. Ako volite slatke mirise, onda ćete obožavati ovaj parfem!

Britney parfem.
BritneySpears 

3. Sarah Jessica Parker - Lovely

Jasno je da je 2005. bila velika godina za parfeme slavnih ličnosti, pa je tako i Sara Džesika Parker umešale svoje prste na tržište mirisa sa svojim prvencem "Lovely". Ovo je klasičan, svetlucavi cvetni parfem koji miriše mnogo skuplje nego što jeste. Ima izražene note lavande, bergamota i sveže mandarine; srednje note pačulija i orhideje; i donje note kedra i belog ambera. Sofisticiran je, ženstven i divan kao i sama glumica.

Sarah Jessica Parker parfem.
SarahJessicaParker 

4. Ariana Grande - Thank U, Next

Dok čitanje nota može izazvati glavobolju (bela kruška, divlja malina, kokos i šećer od makarona...), ovo je prijatan svež parfem sa primesama ruže i baršunastog mošusa koji sprečava da se ne pretvori u šećernu propast.

Ariana Grande parfem.
ArianaGrande 

5. Beyoncé - Heat

2010. godine Beyoncé je upravo završila svetsku turneju od 108 dana, a onda je odlučila da uđe na tržište lepote. Njen parfem sadrži cvetne opojne note (orhideja, magnolija i neroli), dok amber, mahune tonke i badem daju ovom parfemu neočekivanu dubinu.

Beyonce parfem.
Beyonce 

6. Britney Spears - Private Show

Parfemi Britni Spirs su oduvek bili popularni, ali kako je ove godine dominirala na naslovnim strana sa svojim kontroverznim ocem, prodaja njenih mirisa je naglo porasla. Private Show je jedan od najpopularniji. Kremasti gurmanski miris inspirisan kafom i dulce de leche.

Britney Spears parfem.
BritneySpears 

7. Rihanna - Nude

Ako nas pitate, ovaj parfem je ozbiljno potcenjen kada su u pitanju parfemi slavnih. Prvi put je lansiran 2012. godine. Drvenkaste, kremaste i tople note sandalovine, vanile, orhideje i mošusa čine ga savršenim parfemom za svaki dan.

Rihanna parfem.
Rihanna 

8. Kim Kardashian West - Nude Lips

KKW mirise možete kupiti preko oficijalnog sajta brenda. Kim KW čini da parfemi slavnih ostanu relevantni u 21. veku, a njen Nude Lips iz 2019. godine je jedan od najomiljenijih. Glavna nota je vanila koja miriše tako skupo!

Kim Kardashian parfem.
Kim Kardashian 

9. Jennifer Aniston - Jennifer Aniston

Ovo je idealan miris za leto spreman za plažu. Ukoliko ga sada naprskate instant ćete priziva sunce, more i pesak koje kalifornijska devojka Jennifer Aniston toliko voli. Istoimeni miris je prvi put lansiran 2010. godine i bio je njen prvi proizvod u beauty svetu, a publika ga je s oduševljenjem prihvatila. Mešavina citrusnih nota, ružine vodice, ljubičice i jasmina čine ga laganim, svežim parfemom koji je zaista dugotrajan.

Jennifer Aniston parfem.
Jennifer Aniston 

 Izvor: Wanted V.P.