Kada je beauty svet u pitanju, pripreme za zimu neretko se dotiču kozmetike čije formule postaju nešto bogatije, a izuzetak nisu ni omiljeni parfemi koji su sve samo ne dosadni i suptilni!

Poznato je da mirise najčešće biramo u skladu s godišnjim dobom u kojem se nalazimo, pa su tako zimi note nešto raskošnije i drvenaste.

Takođe, česti odabir su i oni parfemi koji uveliko podsećaju na praznike, a koji pak u sebi sadrže arome koje su svima privlačne. Nešto što je neodvojivo od praznika su i popusti, te je ovo sjajna prilika da uspete da ulovite novi, senzualni miris po nekoj super ceni.

Obradujte sebe ili dragu osobu parfemom rezervisanim za noćne prilike koji garantuju da ćete najbolje mirisati na prazničnoj žurci!

Dolce & Gabbana Pour Femme

Ovaj parfem je klasika i nepogrešiv izbor za večernje prilike. Oličava suštinu Dolce & Gabbana žene: ona je strastvena, senzualna i zavodljiva, samouverena i svesna sopstvene lepote. Nijanse maline dopunjuju se baznim notama vanile, ali ovaj parfem ipak nije previše sladak.

Alien Mugler

Bogate i senzualne note Alien parfema odražavaju žensku snagu: snažan cvetni miris jasmina povezan je sa drvenim i ambernim notama. Alien je opojan i privlačan – a baš zato idealan za veče. Njegov zagonetni miris sigurno će vam doneti komplimente.

Bvlgari Jasmin Noir

Uprkos nazivu, ovaj parfem nema teških, zemljanih ili kožnih nota; umesto toga, tu su raskošni beli cvetovi i biljni, začinski, blago drvenasti prizvuci čaja. U pitanju je je orijentalni miris kojim dominiraju note gardenije i jasmina, ali ne preterano sladak i zagušljiv, zbog čega je sjajan izbor za formalnije večernje prilike.

Hypnotic Poison Dior

Idealan večernji parfem koji ima četiri kontrastna aspekta: opojni gorki badem, raskošan jasmin, misterioznu žakarandu i senzualnu vanila i mošus. Zajedno čine očaravajuću fuziju mirisa. Dior je ovim parfemom želeo da dočara miris „zabranjenog voća“.

Gucci Rush

Jedan stariji parfem koji je još uvek privlačan – Gucci Rush je veoma prepoznatljiv miris, impulsivan i neodoljiv, baš kao ljubav na prvi pogled. Naziv mirisa „Rush“ podseća na stimulativnu drogu, veoma rasprostranjenu u Americi tokom 1980-ih. Intenzivna crvena boca ima oblik video kasete, veoma neobičnog i modernog dizajna.

Coco Noir Chanel

Najpoznatiji večernji miris francuske modne kuće. Otvara ga bergamot koji izaziva radoznalost. Zatim postepeno donosi senzualnost majske ruže i notu lista geranijumske ruže. Ovaj blistavi cvetni aspekt stvara upečatljivo prisustvo, dok trag venecuelanske tonke i nota indonežanskog pačulija dodaje intrigu.

Jimmy Choo Fever

Snažan, glamurozan i seksi cvetni miris sa voćnim gurmanskim notama šljive, ličija, heliotropa, vanile orhideje, sandalovine i vanile. Snažna kompozicija odvešće zamišljena je da se nosi za noć, ostavljajući iza sebe senzualni trag.

Lancôme Trésor

Elegancija ruže, mugenta i jorgovana i blistavost cvetova breskve i kajsije samo su nekoliko nota koje definišu ovaj blistavi miris. Kako je vrlo sofisticiran, takođe je dobar izbor za formalne zabave.