Postoji li neko koga ne zanima kako Dženifer Lopez uspeva da sačuva svoj mladolik izgled u šestoj deceniji života? U intervjuu za Elle, zvezda je otkrila i kako je odbila tretman botoksa u 23. godini. Da, u 23-oj.

„U svojim dvadesetim izlazila sam sa muškarcem i on je išao kod jednog dermatologa, ja kod drugog. Moj dermatolog mi je dao odlično sredstvo za čišćenje lica i kremu za sunčanje i rekao: Koristi ovo redovno i tvoja zdrava i mlada koža će biti savršena. Ali, najvažniji je zaštitni faktor. I onda sam otišla kod dermatologa kod koje je moj dečko dolazio i on mi je rekao: „Znaš li da tu imaš boru? Trebalo bi da koristiš botoks". I rekla sam da mogu i bez njega. Nikada nisam koristio botoks. I sada se pitam kako bi moje lice danas izgledalo da sam sa 23 godine otišla na tretmane botoksa. Verovatno bi izgledalo potpuno drugačije", rekla je Dženifer.

Ona je dodala da podstiče sve da od 15. godine, pa i ranije, svakodnevno počnu da nanose kreme sa zaštitnim faktorom. „Radim ovo od svoje 22. godine“,rekla je Dženifer i dodala da je i ona veliki ljubitelj proizvoda sa maslinovim uljem koje je osnova svih njenih proizvoda.

"Moja mama je govorila da je maslinovo ulje lek za sve. A ja koristim tu tajnu godinama jer sam se uverila da zaista deluje."

Dženifer Lopez ne propušta zaštitni faktor od sunca.
Ciao Pix/Splash/MEGA / The Mega Agency / Profimedia