Imati guste i lepo definisane obrve i trepavice koje svojom dužinom donekle nalikuju na veštačke, mnogima je neostvarena želja. Često se kaže da ne možemo imati sve, ali na tržištu zaista postoje odlični proizvodi koji naše želje lako mogu pretvoriti u stvarnost, a reč je o serumima koji sjajno stimulišu rast i obnavljanje obrva i trepavica!

Serumi za rast obrva i trepavica.
Instagram 

Oči su uvek u fokusu pa ne čudi što želimo da naše obrve i trepavice budu besprekorne u svakom trenutku. Da bismo to postigli, spremni smo da isprobamo razne proizvode za oblikovanje obrva i maskare koje bi trebalo da garantuju efekat veštačkih trepavica, ali dugoročno rešenje se zapravo krije u svetu nege, tačnije u serumima koji stimulišu njihovu prirodnu obnovu i rast.

Pravilnom i najvažnije, redovno nanošenje seruma, trepavice i obrve će vremenom postati gušće i postići željeni izgled. Ova vrsta seruma je efikasna zahvaljujući peptidima i masnim kiselinama skrivenim u njegovoj formuli, a to su sastojci koji stimulišu rast trepavica i obrva. S druge strane, ako imate prirodno duge trepavice, nije na odmet da ovu vrstu seruma uključite u svoju rutinu, jer vremenom mogu postati lomljive, posebno ako ih redovno šminkate, pa se serum izdvaja kao odličan način da ih obnovite, zaštitite i održite snagu i sjaj.

Trepavice i obrve.
Instagram 

Nanošenje seruma je vrlo jednostavno i većina dolazi sa aplikatorima nalik maskari. Prilikom nanošenja važno je da zakrivljeni sloj nanesete na korene trepavica i duž čitavih obrva i učinite ovaj ritual deo vaše noćne rutine.

Vichy Serum 10 Supreme

Ovaj serum namenjen je osobama koje su prešle 35. godinu, a veoma brzo ćete videti efekat liftinga, svetliju i zategnutiju kožu i regenariciju trepavica i obrva. Nanosi se od trepavica, preko kapaka do obrva, a rezultati su veoma brzo vidljivi.

Vichy Serum 10 Supreme serum.
benu apoteke 

Shiseido Full Lash and Brow Serum

Ovaj serum podjednako efikasno deluje na obrve i trepavice, i brzo se suši bez iritacije, a recenzije dovoljno govore o tome koliko je učinkovit. "Učinio je moje obrve debljim i uočljivijim i produžio trepavice", samo je jedan od pozitivnih komentara.

Shiseido serum za trepavice.
shiseido.co.uk 

Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash Serum

Ovaj serum podjednako efikasno deluje na obrve i trepavice, i brzo se suši bez iritacije, a recenzije dovoljno govore o tome koliko je učinkovit.

Maybelline Lash Sensational Boosting Eyelash Serum.
Maybelline