ELLE i Lancôme su u utorak, 07. jula okupili predstavnice koje dele viziju pomenutih brendova sa jednim ciljem - kako bi ih upoznali sa novom negujućom maskarom "LE 8 HYPNÔSE".

U elegantnoj i intimnoj atmosferi u restoranu Legat 1903 u duhu Pariza, imali smo priliku da prisustvujemo jednom divnom druženju i svedočimo sjajnoj kolaboraciji između dva brenda koja su usmerena ka ženama, ženskoj lepoti i snazi.

MrdjaLoversStudio-24.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Gošće su imale priliku da uživaju u izvrsnoj večeri i domaćem vinu proizvedenom u vinariji restorana, a za potpun užitak bila je zadužena i harfistkinja koja je plenila restoranom vanvremenskim melodijama.

MrdjaLoversStudio-57.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Zvanice, među kojima su bile poznate kreatorke, influenserke i šminkerke imale su priliku da im se na licu mesta, uz pomoć nove aplikacije koju Lancôme lansira odredi nijansa pudera iz nove, kolekcije negujućih pudera "Teint Idole Ulta Wear Care and Glow", kao i da čuju po čemu se izdvaja nova maskara Lancôme brenda čije su ambasadorke Amanda Seyfried i Zendaya.

MrdjaLoversStudio-93.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Spoj trenutnog volumena i nege

Vreme je da otkrijete koliko zaista vaše trepavice mogu biti meke i guste jer nova maskara Le 8 Hypnôse omogućava da u trenutku nadogradite volumen, bez osećaja težine zahvaljujući hranljivim sastojcima u nežnoj formuli. No, to nije sve! Zahvaljujući aminokiselinama i hranljivim Shea buteru ova negujuća formula rezultira vidljivo osnaženim i gušćim trepavicama u samo 4 nedelje.

MrdjaLoversStudio-108.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Noviteti u svetu maskara

Lancôme još od 1967. godine, poput pravog predvodnika nauke spaja svoja znanja iz područja nege kože i trepavica kako bi luksuznu maskaru podigao na novi nivo. Sada brend predstavlja potpuno novu formulu koja će vam pomoći da doživite maskaru kao nikada do sada.

MrdjaLoversStudio-148.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Tajna revitalizovanih trepavica leži u formulaciji s 8 različitih aminokiselina koncentrisanih u 91 odsto negujućeg crnog balzama u prvoj Lancôme maskari za volumen sa negujućim serumom. Vosak je izbačen, a formula je obogaćena negujućim sastojcima što Le 8 Hypnôse izdvaja od svih drugih proizvoda na tržištu.

Polazeći od dubokog razumevanja načina na koje žene koriste maskaru i razloga zbog kojih je neke žene izbegavaju, Lancôme je dizajnirao maskaru koja će se svideti čak i ženama koje taj korak preskaču u svojoj rutini šminkanja.

MrdjaLoversStudio-188.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Zahvaljujući novoosmišljenoj formuli, maskara Le 8 Hypnôse daje odgovor na sve najčešće probleme vezane za maskaru, od teškog nanošenja, krutih trepavica nakon nanošenja, pa sve do ispadanja trepavica prilikom uklanjanja maskare. Najbolja opcija za nadogradnju volumena trepavica spojena je sa višim nivoom prijatnog osećaja prilikom nanošenja, kako bi trepavice bile meke i manje ispadale.

MrdjaLoversStudio-6.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Delotvornost je naglašena zahvaljujući moćnoj formuli obogaćenoj serumom

Le 8 Hypnôse je dizajnirana po uzoru na naučno nasleđe razvijeno pomoću istinskog razumevanja pojedinih izazova koje donosi ovaj korak u rutini šminkanja. Kroz spoj nege trepavica i inovacije šminke za područje oko očiju, Lancôme predstavlja svoju prvu negujuću maskaru za volumen trepavica obogaćenu serumom. Kreorana je kako bi nadvladala izazove od nanošenja do uklanjanja, nezavisno od toga da li se radi o krutim trepavicama ili ispadanju trepavica prilikom uklanjanja maskare.
Maskara se jednostavno nanosi i smanjuje ispadanje trepavica, a jednostavno se uklanja samo toplom vodom i jednim pamučnim tupferom.

Formula nove generacije za negu za vidljivo osnažene i gušće trepavice u 4 nedelje

MrdjaLoversStudio-2.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

8 aminokiselina: Le 8 Hypnôse ojačana je koncentratom 8 aminokiselina, najzastupljenijih molekula u keratinu za trepavice, koji sačinjava našu kosu, kako bi iznova gradila strukturu trepavica i isticala njihov izgled i mekoću.

91% crnog balzama za negu: intenzivno crna formula bez voska pruža raskošne i guste trepavice i omogućava vrlo nežno i jednostavno uklanjanje.

5% shea butera: pospešuje postizanje mekih i negovanih trepavica.

Tri koraka do revitalizovanih trepavica

Za efekat na koji niko neće ostati ravnodušan savetuje se da trepavice negujete na najluksuzniji način u samo tri koraka.

1. Nanesite serum za revitalizaciju trepavica

Nadahnut revolucionarnom naukom o keratinu, ovaj serum za punije i gušće trepavice koristi nauku o trepavicama brenda Lancôme u inovativnoj formuli osmišljenoj kako bi osnažila i istovremeno učvrstila trepavice. Revitalizirajući serum za trepavice daje novi život oštećenim trepavicama, tako da one u samo četiri nedelje izgledaju gušće. Nanosi se dva puta dnevno od korena do vrha trepavica, na gornje i donje trepavice. Pričekajte minut ipo pre nanošenja šminke.

2. Nakon toga nanesite prajmer za maskaru Cils Booster XL

Naglasite dužinu, volumen i zaobljenost trepavica uz prajmer Cils Booster XL. Obogaćen provitaminom B5 i derivatima vitamina E, prajmer pruža do 46% više volumena i 62% naizgled duže trepavice, ako se nanosi pre maskare Le 8 Hypnôse, a istovremeno održava izgled maskare tokom celog dana.

3. Završite maskarom Le 8 Hypnôse

Trenutni volumen i revitalizacija trepavica zahvaljujući 8 različitih aminokiselina koncentrisanih u 91% negujućeg crnog balzama i bez voska u ovoj negujućoj maskari za volumen. Lako se nanosi na trepavice i daje im gust izgled pun volumena, vremenom ojačavajući trepavice

MrdjaLoversStudio-1.jpg
Mrdja Lovers STUDIO ©2022 

Nikad lakše uklanjanje

Zahvaljujući prednosti jednostavnog uklanjanja samo toplom vodom i jednim pamučnim tupferom, Lancôme preduzima korake kako bi naglasio efekte upotrebe maskare na okolinu.

Dakle, spektakularnost, inovativnost, spoj trenutnog volumena i i revitalizirajuće nege samo su neki razlogi zbog kojih morate probati Le 8 Hypnôse maskaru i biti deo ove hipnotičke kampanje u kojoj vaše trepavice u trenutku postaju umetničko delo.