Ljubitelji Naked paleta širom sveta su potpuno zaintrigirani! Da li je Urban Decay nadmašio sebe i napravio Naked paletu i u ljubičastim tonovima? E pa, jeste! Upoznajte poslednju Naked Ultraviolet paletu.

Paleta je zamišljena kao spoj ljubičastih i neutralnih tonova kojih ima ukupno 12. Možda niste znali ali zaštitna boja ovog brenda je upravo ljubičasta i ovom kreacijom, Urban Decay odaje pravu počast svemu onome što rade i u šta veruju. Ova boja je za njih simbol slobode i individualnosti za koje se oni snažno bore.

Paleta nudi kombinaciju tekstura od mat preko satenskih, pa sve do šimerastih. Ima čak i jednu specijalnu duochrome (dvobojnu) nijansu za koju kažu da ima transformišući efekat. Urban Decay kaže da su sve nijanse hiper pigmentovane tako da ćete uživati dok ih budete koristili. Nežni breskvati tonovi su idealni za svekodnevnu šminku tokom dana, dok su lila nijanse pogodne za svaku priliku! Paleta sadrži i dvostranu četkicu uz pomoć koje ćete sa lakoćom nanositi senke.

A koja je vaša omiljena Naked paleta i da li ćete kupiti ovu? Paleta će moći da se nađe u Sephora radnjama u Srbiji, a za više niformacija pratite Sephora Srbija Instagram nalog.

Foto: @MargieZank