Kada govorimo o Parižankama, moramo priznati da one nikada ne greše. Od zapanjujućeg dizajna enterijera do elegantne besprekorne mode, Francuskinje poznaju estetiku, pa je tako i njihova rutina lepote besprekorna.

Iako je ključ francuskog izgleda „je ne sais quoi“, za njegovo postizanje je ipak potreban određeni napor. I ove žene definitivno imaju tajne lepote i određene kozmetičke proizvode koje nose uvek - i svuda - sa sobom. Nije slučajno što svi vole da ih gledaju, ne nužno svesno, ali definitivno sa divljenje

Hajlajter

Trendovi šminke su neuhvatljivi i stalno se menjaju, ali blistavi ten uvek će biti u modi - i najverovatnije je hajlajter tajno oružje svih Francuskinja. Bez obzira na ton vaše kože, savršena nijansa odmah pojačava sjaj dosadnog tena i naglašava vaše najbolje karakteristike, olakšavajući razumevanje zašto je to osnovna šminka za profesionalne umetnike, ali i za naše omiljene Parižanke, piše zenski magazin.

Balzam za usne
Instagram 

Balzam za usne

Sjajne i sočne usne koje direktno privlače pažnju odličan su način da istaknete svoju lepotu. Čak i ako nemate ništa drugo na licu, usne moraju biti hidrirane. Devojke iz Pariza i predlažu proizvode koji osiguravaju da njihove usne uvek budu hidrirane i mekane, poput balzama i specijalnih krema. Koju god nijansu ruža da izaberete, vaša je dužnost da vaše usne budu hidrirane tokom cele godine.

Senke u nude nijansama

Sada je samo po sebi jasno da su se palete nude nijansi senke pridružile crvenim ruževima i noktima u obliku badema i ovo je must have kod mnogih devojaka, a posebno kod Parižanki. Senke u nude tonovima mogu stvoriti besprekoran rezultat uz minimalan napor i naravno dati vam apsolutno šik, sofisticiran izgled u svakom trenutku.

Senke u nude nijansama
Instagram 

Mist za osvežavanje lica

Puder koji odaberete definitivno je važan, ali Francuskinje vas moraju naučiti da bez prave podloge i bez savršeno hidriranog lica nikada nećete postići željeni rezultat. Mist za lice je, dakle, upravo ono što vam je potrebno za negu lica pre nanošenja šminke. U stvari, ako sadrži i hijaluronsku kiselinu ili intenzivno hidratantni sastojak, to će vam pomoći da održite savršenu šminku tokom dana. Na kraju krajeva, zdrav rezultat uvek prethodi savršenoj bazi.

Maskara

Parižanke su prilično minimalističke po pitanju šminke. Često ih možete videti kako od šminke imaju samo besprekoran ten i maskaru na očima. Kada birate maskaru, potrudite se da odaberete onu koja će naglasiti vaše trepavice i dati dubinu vašem pogledu.

 Bonus video

ŠMINKA ZA DAN I VEČE Instagram/livjudd

   Izvor: Wanted A.N.