OD KAD SAM OTKRILA OVAJ KOREKTOR, VIŠE NE KORISTIM PUDER: Ne naglašava bore, a prekriva podočnjake i daje mi blistavost

Nakon ovog korektora, neće vam biti potreban nijedan filter za obrađivanje fotografija

Unsplash/ Linh Ha

I kada nisam bila toliki zaluđenik za šminku (a bilo je to baš davno) i tada je u mojoj rutini šminkanja glavni proizvod bio korektor. I danas, iako volim BB kremu i razne blage pudere, proizvod koji je pravi game changer u finalnom make up izgledu je opet - korektor.

Shutterstock 

S obzirom na to da na dnevnom nivou koristim samo korektor na nesavršenostima na licu, poput podočnjaka, sitnih flekica i crvenila, važno mi je da ima visoku pokrivnu moć i laganu teksturu koja olakšava blendanje. S obzirom na to da najčešće mešam dve nijanse (svetlu na spoljni i unutrašnji deo ispod oka, i nijansu najpribližniju mom tenu na sredini), bitno mi je da brend korektora ima i širok asortiman boja. Upravo to ima NYX Professional Makeup Bare With Me korektor serum koji je zaslužan za moj blistav izgled svakog dana. Nijanse koje mešam su 01 i 03. Formula ovog korektora je nešto blaža te je odlična za sve koji neguju prirodan look, naročito na dnevnom nivou.

Alexandar cosmetics 

Glavna prednost ovog proizvoda jeste što se lako blenda, a koža ga lako prihvata, što ga čini gotovo neprimetnim na licu.

Još jedna prednost jeste bočica koja pruža mogućnost da potrošite sav proizvod iz nje, a to znači da nećete baciti svoj novac na nešto što nećete moći da iskoristite. Cena mu je 1.399 dinara za 9,6ml.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

KAKO SAKRITI PODOČNJAKE ŠMINKOM  Tiktok/ericataylor2347


Izvor: Wanted V.P.