DA LI JE OVO NAJBOLJI PRAJMER ZA TREPAVICE? Proizvod od 200 dinara sa samo jednim slojem maskare daje efekat "veštaka"

Ne morate da kupujete prajmere da biste imali duge i guste trepavice, jer postoji zamenski proizvod koji daje isti rezultat.

Instagram

Sa dolaskom toplijeg vremena naša make-up rutina postaje sve jednostavnija, te prelazimo na laganije formule poput kremastih rumenila, BB krema i sjajeve za usne. Jedina stvar koja je konstanta je maskara.

Oči je najlakše naglasiti upravo ovim proizvodom, međutim niti je svaka maskara dobra, niti smo svi blagosloveni prirodno gustim i dugim trepavicama.

Instagram 

Upravo ovde stupaju na snagu prajmeri koji oblažu trepavicu po trepavicu, pripremajući ih za slojeve maskare koja im daje volumen.

Prajmeri čine samu dlaku debljom i "nadograđuju" je, ali ih je nekad teško prekriti s obzirom da neretko dolaze u beloj boji.

No, verujemo da niste znali da postoji podjednako efikasan proizvod koji ih uspešno menja, a koji šminkeri često koriste.

Instagram 

I ne samo to, sa prosečnom cenom od oko 200 dinara maksimalno je isplativ. U pitanju je vazelin, i ovaj višenamenski proizvod ćete obožavati u ulozi prajmera za trepavice.

Postupak je jednostavan. Potreban vam je klasičan vazelin, i čista četkica za maskaru.

nati-melnychuk-I-6Ap7JXHq8-unsplash.jpg 

Ukoliko je nemate, iskoristite staru četkicu od maskare - potopite je u micelarnu vodu, a potom dobro operite tečnim sapunom i isperite toplom vodom. Kada je potpuno suva možete je koristiti.

Shutterstock 

Na čiste trepavice nanesite sloj vazelina. Ostavite ga da odstoji par minuta, a potom nanesite maskaru koju inače koristite. U ovom slučaju, videćete razliku već nakon jednog sloja, dok ćete sa dva sloja dobiti efekat "veštaka". 

Za wow efekat, pre celokupnog procesa uvijte trepavice uvijačem, i videćete ogromnu razliku.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

trik za duže trepavice  Tiktok/megan.lombardi