PRONAŠLI SMO JEFTINIJU VERZIJU NAJPRODAVANIJEG KREMASTOG RUMENILA: Sačuvaće vam 5.000 i daje isti rezultat za manje para

Ukoliko ste u potrazi za jeftinijom alternativom najpopularnijeg i trenutno najprodavanijeg Charlotte Tilbury kremastog rumenila, obavezno bacite pogled na naš predlog.

Instagram

Ukoliko pitate bjuti zaljubljenice koje je najbolje kremasto rumenilo na svetu, reći će vam isto: Charlotte Tilbury. Nijanse se doduše neznantno razlikuju u zavisnosti od boje kože, ali vodeća je Pink Pop

Ovo kremasto rumenilo savršeno naglašava jagodice, vraća im svežinu i vizuelno "podiže" lice, te ne čudi što je trenutno jedno od najpopularnijih u svetu.

Takođe, mnogi ga koriste za Kajli Džener trik da bi sakrili podočnjake tako što veoma malu količinu mešaju sa korektorom čime dobijaju taj glowy finish koji je trenutno "must" u beauty svetu. 

Instagram 

I sve bi to bilo divno i bajno da nije cene ovog popularnog proizvoda koja je u proseku 42 dolara, iako se na domaćem tržištu može naći i za više od 5.000 dinara. 

Sa jedne strane, da, dugo će vam trajati, sakriva pore, i daje taj zdrav pink sjaj koži, ali istina je da ne mogu svi da ga priušte. Zato smo se bacili u potragu, i pronašli savršenu alternativu za daleko manje novca. 

Pre nego što vam otkrijemo koji proizvod je u pitanju, dozvolite da vas još jednom podsetimo koje su prednosti tečnih rumenila naspram klasičnih:

  • Lako se blendaju, čime su savršena za početnike
  • Daju koži zdrav sjaj i vizuelno podižu lice
  • Višenamenska su, te ih možete koristiti i kao rumenila i na kapcima ili karmin
  • Dugotrajnija su od praškastih varijanti, pogotovo sada kada se više znojimo usled toplijeg vremena
  • Često i neguju kožu i deluju prirodno

Zato i ne čudi što je sve više onih koja regularna rumenila u kamenu menjaju trendy nijansama kremastih rumenila.

Dobra stvar je i što se na tržištu može naći sve više različitih nijansi rumenila, sa drugačijim završnicama - mat ili sa šimerom, ali Charlotte Tilbury se izdvojilo po neverovatnom pigmentu, lakom nanošenju i blendanju, i gotovo je univerzalno za sve tipove kože. 

Međutim, zašto da dajete 5.000 dinara (ili više) ako možete da uštedite i dobijete isti rezultat za mnogo manje para? 

Tečno rumenilo za koje su se definitivno mnoge uverile (sudeći po mrežama, a pogotovo TikToku) da je jedan kroz jedan duplikat gorepomenutog skupljeg je Revolution stik u nijansi Bright Light Divine Dark Pink.

Alexandar cosmetics 

Osim što mu je cena daleko manja (može se naći za 1090 dinara), ono daje savršenu sjajnu završnicu koja naglašava jagodice u trenu. 

Da nisu prazne priče dalo se primetiti i po snimcima šminkerki i tiktokerki Tamare Dimitrić i Elene Ćuk, koje su na sopstvenim primerima pokazale koliko ovo rumenilo dobro radi. 

Dakle, ukoliko ste u potrazi za dobrim kremastim rumenilom, a ne želite da dajete previše novca, obavezno dajte šansu Revolution "kopiji" Charlotte Tilbury.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Kako rumenilom naglasiti jagodice  Instagram/fferlopezx