3 NAJBOLJA DROGERIJSKA HAJLAJTERA KOJA PARIRAJU LUKSUZNIM: Za blistav i svež izgled isprobajte W favorite

Želite blistav izgled kože svaki dan? Preporučujemo ova 3 najbolja hajlajtera iz drogerija!

Instagram

Možda ih ne možemo naći u svakom neseseru poput pudera ili maskare, ali hajlajteri zaista igraju važnu ulogu u make-up izgledu.

Osim što vraća svežinu i blistav izgled kože lica, hajlajter čini da lice izgleda mlađe nego što zaista jeste, a istovremeno stvara utisak da pršti od zdravlja.

U zavisnosti od teksture, hajlajteri se mogu koristiti na različite načine, tako da u omiljeni puder stavimo nekoliko kapi tečnog hajlajtera i damo celom licu sjaj, dok sa druge strane možemo koristiti one u kamenu za isticanje određenih delova lica. Drogerijski hajlajteri su odličan izbor i dokaz da ne morate da trošite mnogo novca da biste zablistali, a u nastavku smo odabrali naše favorite!

Rimmel hajlajter paleta Kate

Ko kaže da se zimi moramo odreći svežeg i blistavog izgleda kože lica? Iako nema sunčevih zraka na vidiku, to ne znači da naša koža ne može biti osunčana i svežeg izgleda, posebno u ovo praznično vreme kada se sve vrti oko neodoljivog sjaja. Loreal poseduje odličan set od tri nijanse -bronzane, zlatne, rozikaste (najbolji su kada se pomešaju zajedno) koji instant daje svežinu licu.

lilly.rs 

Max Factor Facefinity hajlajter

Za tren oka transformiše kožu lica i daje joj onaj prelep sjaj koji čini da koža izgleda negovano i sjajno. Zlaćkasta boja čini da svi look izgleda još bolje, a sjajno je što se može dozirati te tako postignuti suptilniji, ali i dovoljno glamurozan sjaj na koži.

max factor 

NYX Makeup Born To Glow tečni hajlajter

Lagana i nelepljiva formula je ono što nas je na prvu osvojilo kod ovog NYX-ovog ljubimca, a potom zdrav i prirodan efekat kakav daje na koži. Za dnevne prilike ga najčešće mešamo nekoliko kapi sa puderom, dok za noćne volimo da ga nanosimo samostalno na najviše tačke na licu.

nyx