5 DROGERIJSKIH MASKARA KOJE VOLE I SVETSKI ŠMINKERI: Izdvojili smo favorite ZA SVAČIJI DŽEP koji vas neće razočarati

Završite potragu za povoljnom, a kvalitetnom maskarom našom listom najboljih iz drogerije.

Shutterstock

Iako odavno znamo da viša cena nužno ne opravdava kvalitet, posebno kada je u pitanju beauty svet, i dalje je uvreženo mišljenje da je to uglavnom tako. Međutim, brojni drogerijski proizvodi su nas uverili da na tržištu zaista postoje odlični proizvodi koji ne štete budžetu, a daju sjajan rezultat. To potvrđuju vodeći svetski šminkeri i beauty influenseri koji preporučuju iste te proizvode, a mi smo se ovoga puta fokusirali na maskare i pronašli one najbolje.

Shutterstock 

Složićemo se da je maskara jedan od basic proizvoda za šminkanje bez kog ne možemo zamisliti svoj go-to neseser. Pronalaženje idealne nije lako i većina žena je isprobala mali milion maskara, ali ipak, neke se ističu i gotovo nikoga nisu razočarale. Nakon što se odlučite za sjajnu maskaru sa naše liste, možete isprobati i viralni trik sa TikTok-a za duže trepavice.

This browser does not support the video element.

Trik za duže trepavice  Instagram/inspiroulooks

Na primer, L’Oréal Voluminous maskara je jedna od najtraženijih, a sve zato što trepavice čini dugim i zavodljivim u samo jednom potezu, a idealna je i za donje trepavice koje produžava bez stvaranja neželjenih grudvica.

Još jedan favorit je Maybelline Sky High Lash. Ova maskara je apsolutni 'bestseler' kada su u pitanju drogerijske verzije, a specifična je po tome što ima četkicu koja maksimalno izdužuje trepavice i daje volumen u trenu.

Essence Lash Princess False Lash Effect Mascara

Ovu listu krećemo od najpovoljnije i svakako jedne od traženijih maskara Essence brenda. Intenzivno crna, kremasta tekstura je savršena za isticanje svake pojedinačne trepavice, dok zaobljena četkica pruža senzacionalan volumen.

essence 

Maybelline Sky High Lash Mascara

U samo nekoliko poteza četkicom daje megavolumen trepavica, a osim toga, ovo je jedna od najprodavanijih maskara na svetu. Činjenica da spada u svetski besteller dovoljno govori o rezultatima koje daje.

Press 

L’Oreal Voluminous Lash Paradise Mascara

Loreal maskara pruža mega volumen, bez otežavanja. Trepavice instant podiže i čini ih laganim poput pera. Sjajna vest jeste da je kremasta formula pogodna i za osetljive oči. Veoma je nadogradiva, što je čini pogodnom i za dnevne i za večernje prilike samo dodajući jedan sloj više.

Loreal 

Catrice Glam&Doll Volume Mascara

Malo koji kozmetički proizvod je u poslednje vreme uzrokovao toliku pažnju na društvenim mrežama kao što je to uspela napraviti ova maskara. Osim visoke pigmentacije i trajnosti, kreatori ove maskare ističu da je njena velika prednost tekstura visokog kvaliteta koja omogućava brzo i efikasno uvijanje.

lilly.rs 

Max Factor 2000 Calorie Mascara

Posebno dizajnirana četkica omogućava postupno i lako nanošenje slojeva maskare na vaše trepavice kako biste dobili izgled koji želite, bez grudvica i slepljivanja. Namenjena je i za dnevne i za noćne prilike, lako se nanosi i otporna je na razmazivanje.

lilly.rs