PASSPORT ŠMINKA OSVOJILA JE SVE MAKEUP ZAVISNICE: Idealna je za svaki dan, a može se nadograditi i za večernji look

Novi beauty trend koji je zaludeo TikTok jeste passport šminka idealna za dnevne prilike.

Instagram

Svi znaju da je TikTok pravo mesto ako želite da saznate šta je aktuelno u svetu lepote. Bilo da se radi o najnovijoj viralnoj maskari, puderu ili načinu šminkanja TikTok će nam dati najbolje savete i trikove.

Najnoviji trend u svetu lepote na TikTok-u je passport šminka, odnosno šminka za slikanje za fotografiju koja će biti u vašem pasošu.

Instagram 

Ukoliko često putujete, verovatno je da će vam fotografija u pasošu biti jedna od najvažnijih na dokumentima, a najviše zbog činjenice da ćete upravo nju pokazivatu narednih 10 godina. Loš puder, nejasno iscrtane ili neravne obrve dovoljni su da fotografija u pasošu ne ispadne dobro.

Kada je u pitanju usavršavanje izgleda fotografije za pasoš, ne tražite dalje od TikTokerke Džordžije Barat. Ona je podelila vodič o tome kako da dobijete savršen izgled za fotografisanje za pasoš, a njen video je postao viralan.

Ovaj passport make up pogodan je i za svaki dan, ali i za one koji ne vole dramtičnu večernju šminku. Tutorijal o tome kako napraviti izgled šminke za slikanje za pasoš pogledajte u nastavku:

This browser does not support the video element.

Passport šminka  Tiktok/georgia.barratt