Ono što se svakako može naći u svakom neseseru je dobar puder. Iako smo se u letnjim mesecima malo odmorili od ovog omiljenog proizvoda za šminkanje, pravo je vreme da ga vratimo u svakodnevnu rutinu šminkanja, posebno kada je reč o drogerijskim favoritima koji nas nikada ne razočaraju!

Proizvodi koje uvek vredi kupiti

Tečne podloge iz drogerija su obično znatno pristupačnije od dizajnerskih proizvoda, što ih čini pristupačnijim za opštu populaciju, a takođe nude širok spektar nijansi koje bolje odgovaraju različitim tonovima kože. Tehnologija izrade kozmetičkih proizvoda se stalno unapređuje, pa pojedini drogerijski puderi mogu imati kvalitetne formule koje daju dobre rezultate.

U nastavku smo izdvojili 5 pudera koji oduševljavaju svojom funkcijom na koži lica jer pružaju ujednačen ten, prikrivaju njegove nepravilnosti, a pritom ne zatežu kožu lica i nisu preteški!

Catrice tečni puder HD Liquid Coverage

Catrice
dm 

Maybelline SuperStay Active Wear

Maybelline
lilly.rs 

Bourjois Healthy Mix Tinted Beautifier

Bourjois Healthy Mix Tinted Beautifier
lilly.rs 

L'Oréal Paris True Match Foundation

L'Oréal Paris True Match Foundation
Loreal 

Trend !t up Magic Face Perfection BB krema

5 pudera koji odlično prekrivaju, a nisu teški na licu, najjeftiniji 399 dinara
dm 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

Laura Mercier puder TikTok/glamzilla


Izvor: Wanted V.P.