Bez obzira na godine, savršena podloga je uvek ona koja savršeno prikriva individualne „probleme“ kože. Ipak, pojava prvih bora nikome ne zaobilazi i u jednom trenutku ćete poželeti da pogledate ponudu najboljih pudera za zrelu kožu koji će lako rešiti pojavu prvih bora i neujednačenu teksturu lica. , na šta je, moramo priznati, teško biti spreman...

Najveći problem sa kojim se mnogi susreću su pore, zbog kojih puder često izgleda veoma neprirodno, a često ostavlja i neprijatan osećaj na licu, što će posebno iritirati one sa osetljivijom kožom. Zato je važno da puder koji odaberete ima hidratantnu bazu koja će se „stopiti” sa kožom i dati vašem licu svež izgled; Preteške formule mogu zvučati primamljivo kada pročitate sve te moćne sastojke, ali većinu vremena se slegnu u bore i na kraju stvaraju suprotan efekat od onoga što tražite! Svetski priznati šminkeri preporučuju tečne pudere, na bazi nekvalitetnih sastojaka koji obavezno sadrže pomenute hidratantne formule, a koji na kožu deluju već sa prvim borama po principu 'Manje je više'!

puder koji prekriva prve bore
Shutterstock 

Isto tako, savetujemo vam da puder utapkate prstima, izblendate prema spolja i nanesete samo na delove koje želite da sakrijete, a kako biste što lakše pronašli onaj koji je savršen za vašu kožu, u nastavku smo odabrali 6 najprodavaniji favoriti koje vredi pokušati!

DIOR Capture Totale Super Potent Serum Foundation

Catrice True Skin

VichyMinéralblend

Estée Lauder Futurist Hydra Rescue

Vichy Dermablend 3D Correction

Collistar Anti-Age Lifting Foundation

Bonus video:

Tečni puder koji menja nijansu prema boji kože Tiktok/youngcouture


Izvor: Fashion.hr/ Wanted A.N.