Nova godina nam se opasno približila, a praznična euforija se oseća na svakom koraku. Sa Novom godinom povezujemo početak svega novog, boljeg i lepšeg, a ove godine pravilo glasi, što sjajnije - to bolje.

Kada kažemo da nam je potrebna večernja šminka, definitivno mislimo na jači intenzitet, tamne nijanse senki na očima, neodoljive boje ruževa i intezivno rumenilo.

Ipak, celokupna šminka treba da izdrži test dugotrajnosti i posle ponoći te nam je potrebno - dodatno pojačanje. Fiksatori za šminku mogu biti adekvatno rešenje.

Samo par stisaka ovog spreja će obezbediti dugotrajnost šminke za nekoliko dodatnih sati. I da, oni zaista rade!

1. Urban Decay All Nighter Ultra Glow

Ovo je najnoviji fiksator brenda Urban Decay. Ima originalnu formulu ali sa dodatkom sastojaka koji kožu čine blistavom i sjajnom. Sprej je obogaćen hijaluronskom kiselinom i ekstraktom agave koji hidriraju kožu i osvežavaju je. Uz njega šminka će stajati i do 16 sati.

Urban Decay All Nighter Ultra Glow
Urban Decay 

2. NYX Matte Finish Fini Mat

Ovaj sprej za fiksiranje šminke je bio broj 1. u Americi. On će šminku fiksirati i držati je mat. Pomoći će i kod pora tako što će ih učiniti vizuelno manjih.

NYX Matte Finish Fini Mat
nyx 

3. M.A.C. Prep + Prime Fix + Primer

Postoji razlog zbog čega je ovo neizostavan komad šminke profesionalnih šminkera već godinama. On će setovati šminku, pojačaće dugotrajnost do 12 časova, ali će kožu i nahraniti aktivnim sastojcima.

M.A.C. Prep + Prime Fix + Primer
m.a.c. 

4. E.L.F. Matte Magic Mist & Set

Ovaj fini mist će pomoći da vaša šminka traje duže a obezbdiće i kontrolu sa prosijavanjem. Obogaćen je Vitaminima B i E, lagan je na licu, a što je najbolje, vrlo je pristupačan.

elf-magic-mist-set-sprej.jpg
e.l.f. cosmetics 

5. Make Up For Ever Mist & Fix

Ovaj sprej poseduje formulu bez alkohola što je idealno za one sa suvom ili osetljivom kožom. Klinički je testiran da produžava trajanje šminke do 12 sati, a pored toga dubinski hidrira kožu lica.

Make Up For Ever Mist & Fix
Make Up For Ever 

6. Revolution Matte Fix Oil Control

Ovaj sprej poseduje laganu formulu koja će smanjiti površinsko mašćenje kože i obezbediti prirodan mat finiš. High-tech sastojci će držati tečni puder na mestu i do 12 časova.

Revolution Matte Fix Oil Control
Revolution 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

ŠMINKA ZA DAN I VEČE Instagram/livjudd


Izvor: Wanted A.N.