Više od dve decenije, Dženifer Lopez je poznata kao jedna od najuticajnijih žena kada su u pitanju modni i beauty izbori. Njeni neuspesi se mogu nabrojati na prste jedne ruke, a najpoznatiji stajlinzi ostaju upamćeni kao ikonični do detalja i godinama kasnije. Stoga ne čudi što uvek pažljivo slušamo sve savete i trikove koje Dženi iz bloka deli, kao na primer onaj za savršene crvene usne.

Nude usne Dženifer Lopez
instagram/jlo 

Crveni ruž definitivno nije nešto što bismo na prvu povezali s njenim imenom. Štaviše, prilično je poznata po svojim uvek besprekornim usnama, a svoju omiljenu nude nijansu nosi i u svakodnevnim i u najsvečanijim prilikama poput dodele Gremi nagrada ili Met Gale. Ali, s vremena na vreme poželi i jarko crvene usne, a na svom Instagramu je nedavno podelila sve korake koje prati i zahvaljujući kojima njene usne uvek izgledaju besprekorno.

Kako Dženifer Lopez stavlja crveni karmin Instagram/jlo

Priznala je da, koliko god voli nude usne, u prazničnim danima, kao i mnogi od nas, najradije nosi crveni ruž, a za savršeno definisane usne u najstrastvenijoj boji potrebna su joj samo 3 proizvoda.

Prvi korak uspeo je da iznenadi mnoge - umesto da uokviri usne odgovarajućom crvenom nijansom olovke, ona koristi neutralnu nijansu. „Ne volim crvenu olovku za usne, volim kada je neutralna i kako usne izgledaju veće i punije“,priznaje ona i dodaje da crvena olovka čini da usne izgledaju ravnije.

Nakon što su joj usne savršeno uokvirene, nanosi crveni ruž, prvo na sredinu usana, blendajući ga, zatim četkicom za usne uzimajući još malo boje i ispravljajući ivice usana i oštre linije. Poslednji korak je nanošenje balzama za usne za koji kaže da je glavni razlog da njene usne budu hidrirane, a istovremeno im daju dodatni sjaj i punoću. Bez toga, priznaje, jednostavno nije isto, a otkrila je i ko su joj uzori lepote kada su u pitanju crvene usne - Merilin Monro, Gven Stefani i Tejlor Svift. Šta drugo reći nego da zaključimo da je nepogrešiva i u izboru žena kojima se divi!

Izvor: Miss7hr/ Wanted A.N.