Prateći i osluškujući beauty insajdere u stopu, jasno je primetno da se većina njih oslanja na proizvode koje su otkrili pre xy godina i ne nameravaju da ih zamene novim proizvodom koji slavi veliki hype, naročito na socijalnim mrežama.

Zato vam predlažemo da nastavite da skrolujete kako biste saznali koje to insajderske kozmetičke proizvode koji su vam potrebni za blistav i svež izgled šminke.

Embryolisse Lait-Crème Concentré

Omiljena hidrirajuća krema koju koristimo i kao prajmer za šminku, jeste svakako francuska Embryolisse krema koja eleminiše suve delove na licu i sprečava nastajanje mrlja od pudera.

Embryolisse
cultbeauty.co.uk 

MAC Studio Face & Body Foundation

Gotovo da ne postoji šminker koji u svom makeup koferu ne poseduje bočicu Face & Body pudera od MAC-a. Ima blagu prekrivnu moć koja tek toliko ujednačava ten, a odličan je jer je, kao što mu i sam naziv kaže, pogodan i za lice i za telo.

MAC Studio Face & Body Foundation
maccosmetics.com 

Dior Backstage Rosy Glow Blush

Pored predivne nijanse, ovo rumenilo se ističe i svojim blistavim česticama koje prelepo imitiraju prirodni sjaj kože lica i pružaju mu predivan osunčan izgled. Zahvaljujući pigmentaciji formule, potrebna je vrlo mala količina proizvoda da biste postigli željeni izgled. Lako se nanosi i blenda i odgovara svim tipovima kože, posebno leti kada je koža blago preplanula.

Dior Backstage Rosy Glow Blush
sephora 

Bourjois - Always Fabulous

Korektor izuzetne pokrivne moći, postojan i do 24 sata. Njegova formula sa hijaluronskom kiselinom i vitaminom E, hidrira kožu i čini je lepšom. S obzirom na to da kraj leta ne znači i prestanak korišćenja proizvoda sa SPF-om, sjajna stvar je što ovaj korektor poseduje zaštitu od sunca 20.

Bourjois - Always Fabulous
lilly.rs 

Dior Dior Addict Lip Glow

Balzami u boji su među omiljenim proizvodima koje šminkeri koriste na Fashion week-u zbog stalnih promena šminke koje prilično mogu da osuše usne modela. Osim što neguju usne, ovi tonirani balzani ostavljaju suptilnu i svežu boju koja daje pridonosi prirodnom izgledu.

Dior Dior Addict Lip Glow
Print Screen/Dior 

 Bonus video

131 trend i 242 trend Tiktok/mia.mkc

Izvor: Wanted V.P.