Postoje tako neka jutra kada sve što nam je potrebno jeste SOS lek za tamne podočnjake, crvenilo, osip i druge nesavršenosti na koži. U tim trenucima najčešće posegnemo za jednim od ovih korektora koji brišu nepravilnosti i čine vaš predeo ispod očiju blistavim tokom celog dana.

Istražili smo koji su to najbolji korektori na našem tržištu za prekrivanje podočnjaka i došli do zaključaka koje možete pogledati u galeriji u nastavku.

Pre toga vam predstavljamo mali vodič kako biste znali koji će vašim potrebama najbolje odgovarati.

Deborah paleta korektora veoma je praktična ukoliko vam zatrebaju i korektori u boji za ublažavanje drugih problema na koži poput crvenila ili flekica. Zato je dobro da imate poseban korektor za lice, a poseban za podočnjake.

Maybelline korektori uspešno neutrališu ljubičaste tonove podočnjaka ispod očiju. Korektori ovog brenda namenjeni su za precizno i detaljno prikrivanje podočnjaka.

Max factor korektor pokriva tamne kolutove i smanjuje vidljivost sitnih linija bora. Prilikom primene ovog korektora postavite lice na adekvatnu svetlost – najbolje je dnevna svetlost. Izbegavajte rasvetu koja baca senku na lice.

Kremasti Pupa korektor sa visokom moći pokrivanja je idealan izbor za efikasno korigovanje nesavršenosti. Ono što vas najviše zanima je sigurno trajnost ovog korektora za podočnjake. Trajnost ovog korektora je odlična, jer kako ga nanesete ujutru, tako će vam stajati ceo dan i neće se pomerati.

screenshoot/ jasmin parfimerija Možete ih pronaći u Jasmin parfimerijama i Lilly drogerijama

Bonus video

Pravilno prekrivanje podočnjaka korektorom

kako prekriti podočnjake korektorom  Tiktok/klaudiasyd