Imati dobru maskaru u kozmetičkoj torbi je zapravo pola posla. Maskara u jednom potezu ima moć da otvori oči, učini ih zavodljivijim i da licu da svež i odmoran izgled. Koliko god da je popularan proizvod za šminkanje, s druge strane, pravi je izazov pronaći onu idealnu maskaru koja zaista zna da radi svoj posao, pogotovo kada se 'bavimo' neverovatno kratkim trepavicama...

Maskara za trepavice.
Freepik 

Bez obzira da li više volite minimalistički, prirodni izgled ili nešto glamuroznije, dobra maskara mora biti na dohvat ruke. Upravo zbog toga ovaj proizvod za šminkanje važi za najprodavaniji proizvod, a njegove odlične varijante mogu se naći u ponudi luksuznih brendova, ali i u cenovno pristupačnijim drogerijama, pa je time izbor šareniji i bogatiji. Tako svako ima priliku da pronađe maskaru koja mu odgovara, a najčešći izazov je pronaći maskaru koja će u jednom potezu izuzetno kratke trepavice pretvoriti u duge i guste sa wow efektom.

Pored maskare, važno je pronaći i onu koja zahvaljujući izgledu četkice i samoj formuli trepavicama daje efekat dužine, podjednako nam je važno da ne prave grudvice, kao i da ne razmazuju se tokom dana, već da su postojane i da izgledaju što prirodnije. Ako još uvek niste pronašli idealnu maskaru za sebe, proizvodi koje smo odabrali u nastavku će vas odmah osvojiti!

Maybelline Lash Sensational maskara

Lancôme Lash Idôle maskara za volumen

Essence Lash Princess False Lash Effect maskara

Benefit Cosmetics They're Real! maskara

Milk Makeup KUSH High Volume maskara