Sjajni efekat na usnama je u veliko zamenio mat izgled, bar što se najnovijih trendova u šminkanju tiče. Generalno sjajan i prirodan izgled lica je sve poželjniji, to potvrđuje i sve veći broj kremastih formula i proizvoda za šminkanje koji su na granici između šminke i proizvoda za negu lica. Koliko god da ih volimo, mnogi sjajevi za usne imaju dosta nedostataka - jedan od najomraženijih je definitivno lepljiva tekstura. Zato da biste izbegli taj osećaj i dali svojim usnama hidrataciju i lep izgled, ulja za usne su proizvod koji morate probati, ako već niste.

Ulja za usne su neverovatna alternativa proizvodima kao što su sjaj ili balzam. Oni su zapravo hibridi ta dva proizvoda. Na usnama funkcionišu kao tretman i dekorativna šminka u jednom, dajući vam prelep sjaj i dugotrajniju hidrataciju. Najveća prednost je to što će rešiti problem ispucalih usana, što znači da će vaše usne uvek savršeno upotpuniti svaki make-up izgled. Osim toga, postoje i drogerijski i high-end proizvodi, a već su se iznjedrili i neki od povoljnijih zamena.

NYX Professional Makeup Fat Oil lip
lilly.rs 

Jedan od njih je i NYX Professional Makeup Fat Oil lip koji je zamena za luksuzne Dior Lip Oil i Clinique Black honey.

Kako jedna popularna korisnica TikToka kaže ovo je nijansa lip ulja koju nikada ne biste kupili, a najbolja je. I sama je priznala da se začudila kada je videla da je toliko viralna, ali da joj je sada jasno i da joj je jedna od omiljenih. U videu u nastavku proverite kako nijansa ovog lip oila izgleda na usnama:

Ulje za usne Tiktok/raketickatarina