Mat nijanse definitivno su još prošle godine lagano ali sigurno otišle u zaborav, a 2023. je samo potvrdila da su sočne, sjajne usne defintivno glavni trend. Sjajevi su se vratili u velikom stilu, ali i ulja koja em daju glossy finish, em neguju.

Zapravo su se ulja izdvojila brzo kao bolji izbor, ali je njihova cena često bila višeg cenovnog ranga zbog čega veliki broj nije mogao da ih priušti. 

Međutim, situacija na tržištu se promenila, te se do sada izdvojilo već nekoliko drogerijskih koja su bila u rangu high-end proizvoda. Ipak, poslednjih nedelja društvene mreže ne prestaju da bruje o ulju koje definitivno ima najnižu cenu, a potpuno je oduvalo konkurenciju. 

U pitanju je Avon True Hranljivo ulje za usne koje dolazi u dve nijanse - pink i sa sitnim šljokicama, i ne zna se koje je bolje.

Avon ulje za usne pokazalo se kao najbolje.
avon 

Brojne korisnice TikToka kunu se da ništa bolje nisu probale.

Avon ulje za usne dolazi i sa šljokicama.
avon 

Tako je i jedna od naših najpoznatijih bjuti influenserki, šminkerka i makeup umetnica Tamara Dimitrić isprobala viralna ulja i ocenila ga sa čistom desetkom. 

"Ovo je najjeftinije koje imam, a jedno od najboljih", rekla je pokazavši rezultate koji su odmah dokazali da recenzije govore istinu.

Ulje za usne bez konkurencije.
TiKTok 

Ovo ulje odlikuje nežna boja i sjaj, daje i do tri puta više hidratacije, i to prilikom prvog nanošenja, a posebno ga odlikuje nemasna formula koja se ne lepi.

Tamara je pokazala Avon ulje bez konkurencije.
TiKTok 

Ovaj proizvod u sebi sadrži ulje jojobe, avokada i kokosa kao i vitamin E, čime se usne ne samo neguju, već i štite od starenja. 

S obzirom da formula ovog ulja ima iste sastojke kao najpopularnije Diorovo, ne čudi što je za kratko vreme izazvala opšte oduševljenje na mrežama i već sada je broj jedan mnogima.