PRONAŠLI SMO JEFTINIJU VERZIJU NAJPRODAVANIJEG KREMASTOG RUMENILA: Sačuvaće vam 5.000 i daje isti rezultat za manje para

Ukoliko ste u potrazi za jeftinijom alternativom najpopularnijeg i trenutno najprodavanijeg Charlotte Tilbury kremastog rumenila, obavezno bacite pogled na naš predlog.

Jeftina alternativa najprodavanijeg kremastog rumenila
Instagram 

Ukoliko pitate bjuti zaljubljenice koje je najbolje kremasto rumenilo na svetu, reći će vam isto: Charlotte Tilbury. Nijanse se doduše neznantno razlikuju u zavisnosti od boje kože, ali vodeća je Pink Pop

Ovo kremasto rumenilo savršeno naglašava jagodice, vraća im svežinu i vizuelno "podiže" lice, te ne čudi što je trenutno jedno od najpopularnijih u svetu.

Takođe, mnogi ga koriste za Kajli Džener trik da bi sakrili podočnjake tako što veoma malu količinu mešaju sa korektorom čime dobijaju taj glowy finish koji je trenutno "must" u beauty svetu. 

Mnogi koriste Charlotte Tilbury rumenilo za Kajli Džener trik.
Instagram 

I sve bi to bilo divno i bajno da nije cene ovog popularnog proizvoda koja je u proseku 42 dolara, iako se na domaćem tržištu može naći i za više od 5.000 dinara. 

Sa jedne strane, da, dugo će vam trajati, sakriva pore, i daje taj zdrav pink sjaj koži, ali istina je da ne mogu svi da ga priušte. Zato smo se bacili u potragu, i pronašli savršenu alternativu za daleko manje novca. 

Pre nego što vam otkrijemo koji proizvod je u pitanju, dozvolite da vas još jednom podsetimo koje su prednosti tečnih rumenila naspram klasičnih:

  • Lako se blendaju, čime su savršena za početnike
  • Daju koži zdrav sjaj i vizuelno podižu lice
  • Višenamenska su, te ih možete koristiti i kao rumenila i na kapcima ili karmin
  • Dugotrajnija su od praškastih varijanti, pogotovo sada kada se više znojimo usled toplijeg vremena
  • Često i neguju kožu i deluju prirodno

Zato i ne čudi što je sve više onih koja regularna rumenila u kamenu menjaju trendy nijansama kremastih rumenila.

Dobra stvar je i što se na tržištu može naći sve više različitih nijansi rumenila, sa drugačijim završnicama - mat ili sa šimerom, ali Charlotte Tilbury se izdvojilo po neverovatnom pigmentu, lakom nanošenju i blendanju, i gotovo je univerzalno za sve tipove kože. 

Međutim, zašto da dajete 5.000 dinara (ili više) ako možete da uštedite i dobijete isti rezultat za mnogo manje para? 

Tečno rumenilo za koje su se definitivno mnoge uverile (sudeći po mrežama, a pogotovo TikToku) da je jedan kroz jedan duplikat gorepomenutog skupljeg je Revolution stik u nijansi Bright Light Divine Dark Pink.

Revolution tečno rumenilo je kopija skupljeg.
Alexandar cosmetics 

Osim što mu je cena daleko manja (može se naći za 1090 dinara), ono daje savršenu sjajnu završnicu koja naglašava jagodice u trenu. 

Da nisu prazne priče dalo se primetiti i po snimcima šminkerki i tiktokerki Tamare Dimitrić i Elene Ćuk, koje su na sopstvenim primerima pokazale koliko ovo rumenilo dobro radi. 

Dakle, ukoliko ste u potrazi za dobrim kremastim rumenilom, a ne želite da dajete previše novca, obavezno dajte šansu Revolution "kopiji" Charlotte Tilbury.

Bonus video:

Kako rumenilom naglasiti jagodice Instagram/fferlopezx

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši