Tokom godina, mnogi šminkeri su prikupili veliki broj pratilaca na društvenim mežama zahvaljujući svojim naprednim tehnikama, neverovatnim fotografijama i slavnim klijentima. Takođe volimo da vidimo nove alate i nove metode koje možemo da koristimo kako bi rezultat šminkanja bio savršen.

S obzirom na to da znamo da nemate uvek vremena da prođete kroz sve na svom feedu, odabrali smo šminkere slavnih koje vredi pratiti na Instagramu jer dele odlične savete i trikove.

Ovo je lista 10 najuticajnijih šminkera koje vredi pratiti na Instagramu.

1. Mario Dedivanović

Kao šminker Kardašijanovih, učinio je da konturisanje postane viralno. Dedivanovića mora pratiti svako ko želi da savlada veštinu šminkanja 'smokey eye'.

2. Pat McGrath

Jedna od najlegendarnijih vizažista visoke mode svih vremena, Pat McGrath često koristi svoj Instagram da ponudi potpune preglede glamuroznih izgleda koje ona i njeni šminkeri kreiraju za poznate ličnosti poput Cardi B i Doje Cat.

3. Sir John

Džon je Bijonsin šminker. Treba li reći još nešto? Garantujemo da ćete ga pratiti pre nego što pročitate kraj ove rečenice.

4. Lisa Eldridge

Ako već ne pratite Lisin YouTube kanal, predlažemo da to uradite sada. Na njenom Instagramu možete pronaći sadržaje koji se odnose na šminku, od lookova poznatih ličnosti kao što su Ema Roberts i Dua Lipa do njenih vintage kozmetičkih otkrića.

5. Sarah Tanno

Glavni razlog da pratite Tanno? Daje sve informacije o lepoti Lejdi Gage na crvenom tepihu. Sarah Tanno je odličan izvor inspiracije za vrhunsku šminku.

6. Hung Vango

Vangova zaista impresivna lista klijenata sadrži ko je ko od mladog Holivuda: Selena Gomez, Džuli Garner i Džodi Komer... Na našu sreću, on često objavljuje video snimke sa uputstvima na Instagramu, dajući svima priliku da rekreiramo njegov rad.

7. Patrick Ta

Megan Foks, Adrijana Lima, Kejti Peri - On radi sa nekim od najglamuroznijih žena na svetu i često ih postavlja na svojim mrežama.

8. Charlotte Tilbury

Kada počne sezona dodela nagrada, stalno ćete osvežavati svoj feed za najnovije priče i objave Šarlot Tilberi. Legendarna britanska šminkerka i preduzetnica nudi sadržaj iza scene na slavne ličnosti koje se spremaju za crveni tepih. Neki od njenih klijenata sa A liste su Amal Kluni, Penelope Kruz i Điđi Hadid.

9. Priscilla Ono

Kao jedan od najbližih saradnika Megan Thee Stallion—i globalni šminker za Fenty Beauty—Onin Instagram je jedan od najboljih izvora šarene, maksimalističke šminke i izgleda inspirisanog 90-im.

10. Nam Vo

Ona je neprikosnovena kraljica sveže, super rosne šminke. Vo je šminker za svakoga ko preferira rutinu šminkanja fokusiranu na negu kože. Pratite je da biste otkrili kako se podvrgava zavidnim tretmanima za negu kože i vidite kako slavnim ličnostima poput Rouzi Hantington i Kajli Džener daje #NamVoGlov.

 Izvor: miss7.24sata.hr