Teško da je iko i mogao da zamisli da će jedna maskara izazvati skandal neviđenih razmera na TikToku. Kao što znate, nije retkost da bjuti influenseri često reklamiraju proizvode. Međutim, činilo se da je jedna od najpoznatijih bjuti influenserki na ovoj mreži, Mikejla, pribegla zabranjenim metodama da bi pokazala koliko je određena maskara dobra.

U pitanju je L’Oréal Telescopic koja ima specifičnu četkicu, i koja u dva sloja daje efekat "veštaka". 

Čuvena maskara sa Tiktoka košta samo 1.479,99RSD
lilly.rs L'Oreal Paris Telescopic lift maskara može se naći po ceni od 1.479,99 dinara.

Problem je izbio jer su korisnici TikToka ubeđeni da je Mikejla koristila pojedinačne veštačke trepavice na snimku. Haos je trajao gotovo mesec dana, a influenseri su optuženi da rade sve i svašta samo da bi "prodali" proizvod, zbog čega im ne treba verovati. I ko zna do kada bi haos trajao da korisnici, u nameri da dokažu da Mikejla laže, nisu i sami počeli da isprobavaju gorepomenutu Lorealovu maskaru. 

Mikejla je optužena da laže.
TiKTok 

Međutim, usledilo je ono čemu se niko nije nadao. Svaka osoba koja je isprobala proizvod, dobila je veoma slične rezultate kao slavna influenserka. Trepavice su zaista delovale vizuelno gušće i duže, gotovo kao da nosite par veštačkih. 

Sve to rezultatiralo je tako što je L’Oréal Telescopic rasprodata gotovo istog trenutka kada se nađe na policama drogerija, a takva situacija je čak i u Srbiji, gde joj je cena oko 1.500 dinara.

Brojne domaće blogerke su je isprobale i dobile fantastične rezultate, čak i one koje, po sopstvenom priznanju imaju kratke i tanke trepavice. 

Tamara Dimitrić pokazala je kako izgleda kad nanese viralnu maskaru.
TiKTok 

Uzmimo primer iznad šminkerke Tamare Dimitrić koja je i sama pokazala kako njene trepavice izgledaju sa i bez maskare i jasno je - Mikejla nije lagala.

Zato i ne čudi što je ceo svet poludeo za proizvodom koji u par poteza daje efekat poput veštačkih trepavica i to relativno povoljnoj ceni, a kako stvari stoje, čini se ova maskara trenutno nema konkurenciju.