Povećanje usana je postalo jedan od najtraženijih kozmetičkih tretmana poslednjih godina. Međutim, ako ste jedni od onih kojima injekcije nisu opcija, baš kao i trošenje velikih suma novca na ulepšavanje, savetujemo vam da istražite aktuelni asortiman sjajeva za usnemeđu kojima ćete pronaći zaista kvalitetne proizvode koji će ih vizuelno značajno povećati, a istovremeno dati usnama neophodnu negu.

Najprodavaniji sjaj za usne.
Instagram 

Iako sjajevi za usne sa „plumping“ efektom nisu ništa novo na tržištu, i dalje ima mnogo skeptika kojima je teško poverovati da „obični“ sjajevi za usne uopšte mogu da deluju na taj način. Na našu sreću, sjajevi za usne su se tokom godina razvili u lagane, hidratantne formule koje jačaju vaše usne nežnim sastojcima. Sjajevi su nekada koristila iritanse niskog stepena (kao što su menta i cimet) kako bi usne izgledale veće, ali danas imamo nežne formule koje sadrže mnogo hidratantnih sredstava (hijaluron) i sastojaka koji povećavaju protok krvi u područje na koju se nanose.

A sa sve većim izborom pomenutih sjajeva, možete biti vrlo specifični u onome što tražite; bilo da je u pitanju glamurozni sjaj u boji, kremasti balzam za svaki dan ili providna formula sa besprekorno sjajnim efektom, sve navedeno ćete pronaći u aktuelnoj ponudi!

A za sve one koji su potpuno neupućeni u 'svet sjajeva', izdvojili smo šest najboljih sa 'plumping' efektom koji su ujedno i najprodavaniji proizvodi, a koje biste svakako trebali da isprobate!

DIOR Dior Addict Lip Maximizer Serum

 ARTDECO Glossy Lip Volumizer

 Tolure Cosmetics Lipboost

 Collistar Lip Gloss Volume

 Diego dalla Palma Push Up Gloss Volume Effect