Možda ih ne možemo naći u svakom neseseru poput pudera ili maskare, ali hajlajteri zaista igraju važnu ulogu u make-up izgledu.

Osim što vraća svežinu i blistav izgled kože lica, hajlajter čini da lice izgleda mlađe nego što zaista jeste, a istovremeno stvara utisak da pršti od zdravlja.

U zavisnosti od teksture, hajlajteri se mogu koristiti na različite načine, tako da u omiljeni puder stavimo nekoliko kapi tečnog hajlajtera i damo celom licu sjaj, dok sa druge strane možemo koristiti one u kamenu za isticanje određenih delova lica. Drogerijski hajlajteri su odličan izbor i dokaz da ne morate da trošite mnogo novca da biste zablistali, a u nastavku smo odabrali naše favorite!

Rimmel hajlajter paleta Kate

Ko kaže da se zimi moramo odreći svežeg i blistavog izgleda kože lica? Iako nema sunčevih zraka na vidiku, to ne znači da naša koža ne može biti osunčana i svežeg izgleda, posebno u ovo praznično vreme kada se sve vrti oko neodoljivog sjaja. Loreal poseduje odličan set od tri nijanse -bronzane, zlatne, rozikaste (najbolji su kada se pomešaju zajedno) koji instant daje svežinu licu.

Rimmel hajlajter Kate.
lilly.rs 

Max Factor Facefinity hajlajter

Za tren oka transformiše kožu lica i daje joj onaj prelep sjaj koji čini da koža izgleda negovano i sjajno. Zlaćkasta boja čini da svi look izgleda još bolje, a sjajno je što se može dozirati te tako postignuti suptilniji, ali i dovoljno glamurozan sjaj na koži.

Max Factor Facefinity hajlajter.
max factor 

NYX Makeup Born To Glow tečni hajlajter

Lagana i nelepljiva formula je ono što nas je na prvu osvojilo kod ovog NYX-ovog ljubimca, a potom zdrav i prirodan efekat kakav daje na koži. Za dnevne prilike ga najčešće mešamo nekoliko kapi sa puderom, dok za noćne volimo da ga nanosimo samostalno na najviše tačke na licu.

nyx hajlajter.
nyx