Usvetu šminke crni ajlajner je svojevrsni klasik koji baš nikada ne izlazi iz mode, a sada se pojavio novi trend koji je iznjedrila popularna društvena mreža TikTok koju danas smatramo pravom riznicom beauty saveta.

Ako još uvek niste savladale tehniku stavljanja ajlajnera, možda ćete poželeti da isprobate novi trik koji je zaludeo zaljubljenice u šminku.

Najlakši našin za iscrtavanje ajlajnera.
Instagram 

Naime, TikTokom kruži snimak koji je do sada pogledalo preko 3, 6 miliona ljudi, a na kom devojka pokazuje ultra jednostavnu metodu kojom nanošenje ajlajnera traje doslovce 3 sekunde i ne zahteva nikakvu posebnu veštinu.

Pročitajte još: AKO IMATE SPUŠTENE KAPKE ISPROBAJTE PUPPY AJLAJNER: Podiže i izdužuje oko, a veoma lako se nanosi

Sve što vam treba jeste crna olovka za oči (ili u nekoj drugoj boji po želji) kojim ćete naneti crnu tačkicu na kažiprst, nakon čega je potrebno da tim kažiprstom, odnosno delom koji ste išarali, brzo i u jednom potezu povučete kratku, kosu liniju od spoljašnjeg ugla oka.

Ajlajner TikTok/iam.acml

Za postupak je najbolje da pogledate video u prilogu - tako ćete najlakše savladati tehniku koja zaista deluje lako. Reakcije TikTokera su različite - neke u komentarima tvrde da ova metoda zaista "pali" i da im je olakšala šminkanje, dok se druge nisu snašle ili smatraju da ovo funkcioniše samo ukoliko imate mladu kožu, bez bora oko očiju.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

hejli biber šminka TikTok/haileybieber

Izvor: Wanted A. N.