Pune usne predmet su želja mnogih žena. I dok ih neke imaju prirodno, druge su potražile pomoć plastičara, ili ih pak precrtavaju. Međutim, poslednjih dana, zaljubljenice u make-up su poludele za novim trikom koji obožavaju mnoge slavne dame, pa čak i čuvena Huda Katan, koja stoji iza popularnog Huda beauty brenda šminke i kozmetike.

Potrebna su vam samo 2 proizvoda koja verovatno već imate u kozmetičkoj torbici - hajlajter i sjaj za usne, a njihova kombinacija zaista daje efekat XXL usana.

TRIK SA HAJLAJTEROM ZA XXL USNE: Kako do efekta filera uz samo 2 proizvoda TikTok/hudabeauty

Naime, iako hajlajter svi koristimo da naglasimo jagodice i vratimo svežinu licu, nije retkost da profesionalni šminkeri malo svetlucavog praha stavljaju na Cupid's bow, odnosno deo iznad usana kako bi ga naglasili.

Hejli Biber koristi hajlater pri šminkanju.
Instagram 

Međutim, kod ovog trika, hajlajter se nanosi celom dužinom oko usana, a potom preko koristite omiljeni sjaj.

Kako i Huda kaže - trust the process, odnosno, verujte procesu, a njene fotografije od pre i posle zaista pokazuju da je u pitanju trik koji daje plump usne i veći volumen, kao da ste ih upravo radili filerima. 

huda katan je pokazala trik sa hajlajterom.
TiKTok 

Malo je reći da su mnogi oduševljeni ovom tehnikom koja je trenutno u trendingu kao jedna od najpopularnijih, a ukoliko želite pune usne, bez filera i precrtavanja, nije loše da pokušate sa ovakvim načinom "hajlajtovanja".

huda je dobila efekat xxl usana sa hajlajterom.
TiKTok