Bez obzira na to da li ste strastveni zaljubljenik u šminku ili na nju pomislite samo kada je reč o posebnim prilikama, činjenica je da se u svakoj kolekciji mora naći dobar crveni ruž.

Crveni ruž je omiljeni izbor bez obzira na doba godine, ali nekako najčešće posegnemo za njim tokom hladnijih dani i prazničnog perioda, posebno.

Takođe, ovaj proizvod za šminkanje je idealan za dane kada se ne osećamo dovoljno dobro u sopstvenoj koži ili želimo da u jednom potezu stvorimo utisak sređenosti. Štaviše, iako danas na tržištu postoji pregršt crvenih ruževa, samo nekoliko uspeva da ispuni sve naše kriterijume, a koji su zaista prilično visoki! Tako očekujemo da se crveni ruž lepo stopi sa našim prirodnim tenom, da istakne lepotu samih usana i da je dugotrajan, bez osećaja zatezanja.

Činjenica je da vrlo mali broj proizvoda može ispuniti sva navedena očekivanja, ali neki ruževi to ipak uspevaju. Ono što će vas oduševiti kod ovih klasika je kremasta formula koja se lako nanosi na usne i njihova dugotrajnost kojoj zaista niko ne može da odoli.

U nastavku smo izdvojili upravo takve klasike kojima se rado vraćamo kao takvima, a sigurni smo da ćete pronaći mesta i u vašem neseseru!

L’Oréal Paris Rouge Signature mat tekući ruž za usne

Ruž sa dugotrajnim mat efektom koji pruža lagan osećaj na usnama, bez zatezanja i pucanja. Nijansa kao stvorena za crveni tepih u društvu holivudskih zvezda.

Loreal crveni ruž.
Loreal 

Maybelline New York Super Stay Matte Ink Liquid Lipstick

Ovu liniju ruževa krase superintenzivne nijanse uz besprekoran mat finiš i superpercizan aplikator. Maybelline New York predstavlja Super Stay Matte Ink tečni ruž za usne postojan i do 16 sati, a njegova visokopigmentovana formula pruža idealnu mat teksturu koja se ne prenosi i ne razmazuje.

Maybelline crveni ruž.
Maybelline 

NYX Professional Makeup Liquid Suede Lipstick

Suede tečni kremasti ruževi za usne poseduju laganu, vodootpornu i visokopigmentovanu formulu, obogaćenu uljem avokada i vitaminom E.

NYX crveni ruž.
Alexandar cosmetics