Ako postoji jedna stvar koju korisnici TikTok-a vole, to su makeup trikovi, posebno ako želite da vam linija vilice bude definisana poput Kejt Mos. Sudeći po viralnim video snimcima na ovoj platformi, za ovaj izgled moramo koristiti neke strateške poteze bronzera.

Video koji je objavila Sarah's Super Spa prikazuje jednostavnu tehniku za konturisanje jagodica i isklesanu liniju vilice baš kao kod supermodela.

Konture Kejt Mos.
Messika via Bestimage / Bestimage / Profimedia 

Sara tvrdi da ove sočne jagodice možete dobiti tako što ćete promeniti mesto na kojem inače nanosite bronzer, odnosno nanošenjem više na liniju vilice.

„Način na koji su nas učili da konture pozicioniramo veoma visoko, a zatim donju liniju definišemo sa korektorom je potpuno nepraktičan“, rekla je ona u snimku, objašnjavajući standardnu tehniku.

Umesto toga, Sara savetuje da konturu postavite ispod jagodica, a zatim da je povučete prema bradi i duž linije vilice kako biste stvorili skinny izgled i izvajane jagodice.

Konture supermodela.
JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia 

Potom utapkajte proizvod kako biste napravili senku, a zatim spustite sve što ste naneli prema liniji vilice, stvarajući V-oblik.

Ceo proces traje samo nekoliko minuta, a ovaj jednostavan trik će vašem licu dati dodatnu dubinu i dimenziju kada vam zatreba.

Obrnuto konturisanje TikTok/sarahssuperspa