Savršen nude ruž je poput savršenog para farmerki. To je doživotna veza koja, poput jeansa u ormanu, nude ruževe postavlja među prioritete na listu make up proizvoda u neseseru.

Od svi proizvoda za šminkanje, nude ruž za usne važi za jedan od najvrednijih. Kao dokaz tome jeste i njegova svestranost da proizvede glamurozan i moćan ili opušten, svakodnevan look. 

Naravno, važno je znati da nisu svi nude ruževi isti. Različite nijanse, teksture, podtonovi i završnice su u igri zbog čega veliku uloga igra odabir idealne nijanse za vas. Odaberete li pogrešnu nijansu, suviše svetlu ili previše bež, rizikujete da lice izgleda ispijeno i umorno. Savet profesionalnih šminkera: Kako biste zadržali blistavost i jedrinu na licu, izaberite nijansu koja je dve nijanse tamnija od prirodnog tona usana.

Nude ruž za usne.
Instagram 

Znajući koliko su nude ruževi traženi, odlučili smo da vam našim ličnim recenzijama pomognemo pri izboru.

Nastavite da skrolujete kako biste saznali nekoliko naših favorita nude karmina koji izgledaju sjajno, neosetni su na usnama i koji će, verujemo, postati basic deo vašeg make up nesesera.

L'Oreal Paris Color Riche Satin

Prirodna 235 Nude nijansa sa potpisom L'Oreal Paris Color Riche idealna je za sve koji žele da naglase usne za prirodan rezultat. U zavisnosti od nijanse olovke, ova ultimativna nijansa će se lako prilagoditi različitim stilovima. Hidratantna tekstura sprečava isušivanje, te se u našem neseseru izdvaja kao must proizvod za hladnije vreme. Iako mu zlatno pakovanje izgleda skupo, pristupačan je za mnoge.

L'Oreal Paris Color Riche Satin
lilly.rs 

MAC Satin Lipstick

Ukoliko od ruža tražite da ostvarite približno istu nijansu boje vaših usana u nijansi Cherish ćete pronaći sve što želite. S obzirom na to da su MAC mat karmini veoma osetni na usnama, mi uvek biramo satenski finiš koji osim što ne isušuje usne, deluje da celokupan look deluje svežije.

MAC Satin Lipstick.
maccosmetics.com 

NYX Soft Matte lagani tečni mat ruž

Mat nude ruž San Francisco iz NYX kozmetike dolazi u laganoj mat, kremastoj formuli koja daje intenzivnu boju po vrlo pristupačnoj ceni. Ostavlja baršunasto mat osećaj na usnama s vrlo intenzivnom bojom, a istovremeno hrani i neguje usne!

NYX Soft Matte lagani tečni mat ruž.
lilly.rs 

Aura Karma Rouge ruž za usne

Naš favorit iz Aura asortimana je Karma Rouge ruž u nijansi 50 Move On najpre jer ne isušuje usne, niti se skuplja u linijicama usana, a pored toga je i veoma dugotrajan. Koristimo ga sa nijanskom tamnijom olovkom za usne, pa imajte to na umu kada budete birali ovaj ruž za vaš go-to neseser.

Aura Karma Rouge ruž za usne.
lilly.rs 

Maybelline Superstay Matte Ink

Ukoliko bi morali da navedemo najbolji dugotrajni ruž za usne u nude nijansi definitivno nam na pamet prvo pada Superstay. S razlogom smo ga ostavili za kraj, jer nismo želeli da se na njemu zaustavite već na početku. Nijansa 65 Seductress savršeno će istaći svaki ton kože i savršeno se uklopiti u različit make up na očima. Koliko je dugotrajan na usnama, reći ćemo samo da je jedno nanošenje dovoljno za postojanost boje tokom čitavog dana.

Maybelline Superstay Matte Ink.
lilly.rs 

Bonus video:

Kako da vam karmin traje tokom čitavog dana ili da ne mrda tokom izlaska? TikTok/stazzylicious