Nakon minimalnog i dewy letnjeg izgleda, spremni smo za luksuzne tamnije tonove. Tamni ruževi su lak način da promenite svoj izgled i postignete dramatičan look, a znamo sve trikove i najbolje proizvode!

S dolaskom jeseni sve češće biramo tamnije boje, kako na odeći, tako i kada je šminka u pitanju. Bilo da izaberete nijanse crvene, ljubičaste ili braon boje, tamni ruž je pravi izbor ove sezone.

Osim mat finiša, koji je zbog svoje postojanosti nekako najčešći izbor, ove sezone nosimo tamne ruževe u sjajnoj, ombre ili mutnoj verziji.

3 savršena ruža za usne za jesen 2022.
Instagram 

Beauty trikovi koje treba zapamtiti

Ovaj look može biti ekstra glamurozan, ali i pomalo gotički. Iz tog razloga, važno je znati kako da kombinujete ovaj cool kozmetički proizvod sa ostatkom vaše šminke. Ruž u tamnoj boji je dovoljan sam po sebi, tako da ne treba da preterujete sa ostatkom šminke. Ipak, važno je uravnotežiti tonove, pa ne zaboravite na bronzer i rumenilo koji će zagrejati ten i vratiti mu blistavost.

Takođe, ako želite da produžite trajnost ovog proizvoda, prvo obložite i popunite usne olovkom za usne u istoj ili sličnoj boji.

Da biste što pre mogli da isprobate ovaj ultimativni jesenji breauty trend, odabrali smo kultne tamne ruževe koji vas neće izneveriti!

MAC Diva

Intenzivna i tamna nijansa, savršene glatke teksture, ne previše kremasta i izuzetno pigmentovana. MAC Diva se nanosi lako i klizi preko usana, a postojana je i po nekoliko sati.

Lancome Pigeon Blood Ruby

Bogat, srednje tamni bordo ruž za usne sa toplijim nijansama i kremastim završetkom. Ima finu postojanost i pruža hidrantan osećaj na usnama. Jednom prilikom kada sam testirala dugotrajnost, iznosila je šest i po sati što je zadovoljavajuće vreme.

Lancome Pigeon Blood Ruby.
lancome 

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Velvet Cream

Ultra-pigmentisan tečni ruž koji prekriva vaše usne kremastom baršunastom bojom koja traje ceo dan. Uz kultni YSL Tatouage Couture aplikator sa širom i potpunijom površinom, nudi punu pokrivenost i visoku preciznost nanošenja ruža u jednom potezu.

Yves Saint Laurent Tatouage Couture Velvet Cream.
YSL Beauty