Svi se možemo složiti da nam je povratak gustih obrva u modu doneo pravo olakšanje, a vrlo otvoreno se smatraju i jednim od traženijih beauty lookova i u budućnosti.

Sada naročito, u vreme godišnjih odmora i redovnih odlazaka na bazen ili plažu, počinjemo da shvatamo koliko su obrve zapravo bitan okvir lica. Jedan od najefikasnijih načina da sebi olakšate život, a da uvek imate uredne i lepo oblikovane obrve (čak i na plaži!) jeste brow up tretmanneinvazivna procedura koja je trenutno najveći hit u svetu.

Nakon što uradite brow up tretman sve što je potrebno jeste da svakog jutra počešljate obrve na gore ili u stranu, a neki od najpraktičnijih efekata koji će vas navesti da isprobate ovu proceduru su sledeći:

Iscrtavanje obrva postaje prošlost

Kada se dlačice na obrvama podignu nagore, što se postiže tretmanom, većina praznina koje imate automatski će biti popunjene pa vam verovatno neće biti potrebna olovka za obrve. Postoje slučajevi kod kojih ne mogu da se popune baš sve praznine, jer sve zavisi od toga gde se one nalaze i kako rastu dlake, ali tada će biti dovoljan jedan ili dva poteza olovkom da se i one kamufliraju.

Obrve izgledaju gušće

Kad se podignu, obrve izgledaju deblje i gušće, naročito ako se odlučite da ih češljate na gore. Efekat izgleda potpuno prirodno, što je glavna prednost ovog tretmana.

Brow up daje lifting efekat

Verujemo da će mnoge obradovati podatak da brow up procedura vizuelno podiže kapak i samim tim, po sličnom principu kao tretman botoksom, podmlađuje lice. Ovo je odlično rešenje za devojke sa spuštenim kapcima, koje će sigurno primetiti najveću promenu nakon tretmana.

Cene ovog tretmana variraju od 1.500 do 4.000 dinara.