KOŽA VAM JE DEHIDRIRANA I SUVA? Serum sa ovim aktivnim sastojkom podmlađuje kožu i vraća joj sjaj

U poslednje vreme sa razlogom nezaobilazan deo svakodnevne rutine nege kože.

Shutterstock

Šta je to čemu sve žene neprestano teže, a nekada deluje tako nedostižno? Čista koža lica bez flekica i nepravilnosti.

S nižim temperaturama sve više se naglašava važnost unošenja vitamina C, a koji je osim u borbi za imunitet, postao jedan od omiljenijih sastojaka unutar beauty industrije!

Kada je reč o nezi kože, postoji jedan sastojak koji se smatra svetim gralom koji treba da uvrstite u svakodnevnu rutinu, a to je vitamin C!

Vitamin C je s pravom krunisan kao jedan od najboljih antioksidativnih sastojaka na tržištu. Od usporavanja procesa starenja kože do vraćanja sjaja umornom i beživotnom licu, te nimalo ne čudi što su serumi, sheet maske, kreme za lice i drugi proizvodi za negu kože sa vitaminom C sada već stalni gosti kozmetičkih polica mnogih dama širom sveta.

Shutterstock 

Nega lica danas je gotovo nezamisliva bez seruma sa vitaminom C. Uostalom, sigurni smo da već znate koliko je ovaj moćan sastojak bitan za negu kože - deluje na prevremeno starenje, sprečava nastajanje fleka, pojačava proizvodnju kolegena, utiče na oštećenja, ujednačava i posvetljuje ten... a to je samo delić njegovih benefita.

Kako se koriste serumi sa vitaminom C?

Serumi se koriste jednom dnevno, a najbolje je ujutru ukoliko nakon toga ne izlazite na jako sunce. Vitamin C je fotosenzitivan sastojak koji privlači zrake sunca i zato je neophodno da uz njih koristite i proizvode koji imaju visok zaštitini faktor.

Sada, kada je i to jasno, ostaje da izaberete neki od seruma koji su se kod većine korisnika pokazali fantastično.

1. Drunk Elephant – C-Firma Vitamin C Day Serum

Sephora.com 

2. The Body Shop – Vitamin C Skin Booster Instant Smoother

Sephora.com 

3. La Roche-Posay – Pure Vitamin C Serum

dm 

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

PROVERITE DA LI VAS OMILJENI SERUM SA VITAMINOM C ZAISTA RADI: Jedna stvar otkriva da li je stvarno delotvoran  TikTok/pamelapedrozaa


Izvor: Wanted V.P.