SERUMI KOJI DELUJU POPUT BOTOXA NA LICE: Uklanjaju i najmanje bore i čine kožu sjajnom i zategnutom

Nikada nije prerano za anti age negu

Shutterstock

Kada je u pitanju eliminisanje znakova starenja, ni svilene jastučnice ni najbolji proizvodi za negu kože ne mogu ništa učiniti preko noći. Ali sa doslednošću i upornošću, serumi protiv starenja su jedna od najefikasnijih neinvazivnih metoda od kojih ćete videti rezultate. Jedan od najčešćih pokazatelja starosti na našem licu su bore i fine linije koje se mogu ublažiti pažljivo odabranim proizvodima za negu kože.

Shutterstock 

Za razliku od svakodnevnih krema, serumi su koncentrovane formule dizajnirane da prodru duboko u kožu, što je ključno u nezi kože, posebno zrele kože.

Kada su u pitanju proizvodi protiv starenja, njihov cilj je da stimulišu proizvodnju kolagena, poprave oštećenja kože izazvana spoljnim faktorima, obezbede antioksidativnu zaštitu, pomognu u hidrataciji kože i eliminišu druge nepravilnosti kao što su hiperpigmentacija, upale, tekstura i proširene pore.

Shutterstock 

Upotreba seruma je prilično jednostavna, nanose se na očišćenu kožu lica, a njihovo dejstvo se dodatno „zaključava” nanošenjem hidratantne kreme. Nikada nije prerano za negu protiv starenja, pa smo u nastavku odabrali nekoliko priznatih seruma koji će kožu učiniti besprekorno sjajnom i zategnutom.

The Ordinary Multi-Peptide + Copper Peptides 1%

The ordinary 

La Roche-Posay Hyalu B5 Pure Hyaluronic Acid Serum

la roche posay 

Kiehl's Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate

Kiehls.rs