KAKO KOMBINOVATI LA VIE EST BELLE DA MIRIŠE JOŠ LEPŠE Nosite ga sa nekim od OVIH parfema za utisak koji se ne zaboravlja

Lejerovanje parfema je najlakši način da dobijete unikatan miris koji je potpuno drugačiji i ličniji, a ukoliko je vaš izbor La Vie Est Belle, donosimo 5 predloga koji će vas oduševiti.

Unsplash/ Eve Maier

Toplo letnje vreme je idealno za tople, slatke, a u isti mah i nežne mirisne note, te ne čudi što je većini trendseterki u ovom periodu Lancome La Vie Est Belle, parfem broj jedan. 

jasmin 

Slatka formula u kojoj se prepliću crna ribizla i kruška u gornjim notama, sa primesama irisa, jasmina i cveta narandže i baznim tonovima pralina, vanile, pačulija i mahuna tonke sa razlogom je jedna od najtraženijih i gotovo sinonim za tople dane, međutim, da li ste ikada razmišljali da je "lejerujete" sa drugim mirisima kako biste transformisali ovu aromu i dobili još moćniju i unikatniju?

Lejerovanje, odnosno kombinovanje mirisa nešto je što zaljubljenice u mirise odavno rade, a sigurni smo da vam se makar jednom u životu dogodilo da slučajano pomešate dva parfema

pexels/ cottonbro 

Primera radi, poneli ste majicu na kojoj su još uvek tragovi jednog mirisa, a naprskali ste novi,  i dobijete mirisnu notu koja je izuzetna i drugačija, ali podjednako lepa, ako ne i lepša. 

Kako je La Vie Est Belle jedan od najpopularnijih mirisa trenutno, zanimalo nas je koji parfemi mogu da ga nadograde i daju aromu koja će mirisati još lepše i zavodljivije, a u nastavku pogledajte 5 kombinacija koje su se pokazale kao najbolje.

1. La Vie Est Belle + Valentino Donna

jasmin 

2. La Vie Est Belle + Flowerbomb Viktor&Rolf

sephora 

3. La Vie Est Belle + Good Girl Carolina Herrera

Carolina Herrera 

4. La Vie Est Belle + Signature Montblanc

jasmin 

5. La Vie Est Belle + Prada Paradoxe

jasmin 

Bonus video:

This browser does not support the video element.

Prskanje parfema  instagram/hannahcollingwoodenglish