Toplo prolećno vreme je idealno za tople, slatke, a u isti mah i nežne mirisne note, te ne čudi što je većini trendseterki u ovom periodu Lancome La Vie Est Belleparfem #1. 

Slatka formula u kojoj se prepliću crna ribizla i kruška u gornjim notama, sa primesama irisa, jasmina i cveta narandže i baznim tonovima pralina, vanile, pačulija i mahuna tonke sa razlogom je jedna od najtraženijih i gotovo sinonim za proleće.

Ono što je, uslovno rečeno loša strana ovog parfema je njegova cena, iako ne spada u najskuplje. Ipak, za samo 30 ml potrebno je izdvojiti gotovo 9.000 dinara, dok za refill od 100 ml morate izvaditi iz novčanika skoro 15 hiljada. 

Međutim, poslednjih dana, društvene mreže su preplavljene predlozima alternativa ovog, slobodno možemo reći kultnog mirisa. Od svih su se dve posebno izdvojile, ako je verovati stotinama hiljada ljudi koji se kunu da su u pitanju ne samo identične mirisne note, već i dugotrajne i postojane.

Zara - Red Vanilla 

Red Vanilla Zara, 1.990 dinara
ZARA 

Dakle, ukoliko je vaša omiljena bočica La Vie Est Belle pri kraju, ostavite je za specijalne prilike, a umesto toga koristite svakodnevno Red Vanilla toaletnu vodu.  as your day-to-day scent instead. Osetićete crnu ribizlu, vanilu, praline, krušku, mahune tonke i iris u obe kompozicije, ali aroma i dugovečnost su ono što izdvaja vrhunske i jeftine mešavine. 

Balea - Pink Blossom

U ovom slučaju, ne radi se konkretno o toaletnoj vodi, već o dezodoransu i parfemskom body losionu (i parfem i losion su po 179 dinara) koji mirišu identično originalnom Lancomu. TikTok je preplavljen upravo ovom alternativom skupljem La Vie Est Belle, i definitivno će vam uštedeti barem 14.000 dinara. 

Takođe, losioni su dobar način da postignete dugotrajniji miris koji će trajati celog dana, a za najbolji efekat možete ih kombinovati sa parfemom.

Probajte i javite nam utiske!

Bonus video:

Prskanje parfema instagram/hannahcollingwoodenglish