5 SNIŽENIH MARMELADI I ULJA ZA SUNČANJE BEZ KOJI LETO 2022 NE PROLAZI: Daju preplanuli ten koji se duže zadržava na koži

Spremite se za najlepši ten ovog leta uz marmelade i ulja za sunčanje koja su trenutno na sniženju!

Freepik

Marmelade i ulja popularni su iz jedno prostog razloga: ona koi daju bronzani izgled bez sunčanja i pomažu joj da brže tamni. Njih obavezno morate da probate!

Odlučili smo da vam skratimo vreme potrage i uštedimo novac te smo pronašli 5 marmeladi i ulja za sunčanje koji su trenutno na sniženju u drogerijama!

Biobaza SUN marmelada 949 din

Biobaza SUN marmelada za brzo tamnjenje obogaćeni su karotenoidima iz šargarepe i ekstraktom oraha, kakao maslacem i hranljivim uljima nevena i maslina koje koža jednostavno obožava. Kao što ni mnoge marmelade nemaju zaštitni faktor, tako nema ni ova, pa je uvek dobro pre njihovog korišćenja na telo naneti i kremu sa SPF-om. Takođe, ako ste svetle puti, pripazite sa upotrebom marmelade jer biste vrlo lako mogli da izgorite, a to je rezultat koji baš niko od nas ne želi.

bio baza 

Garnier Ambre Solaire Bronze ulje za sunčanje 1.079 din

Sprej sadrži kombinaciju melanin aktivatora*, koja pomaže u postizanju preplanulog tena. Kod ovog ulja mi se najviše dopada što je apsolutno nelepljivo i vodootporno, te i zbog moći kojom pojačava preplanulost kako bi postigao potpuno prirodan i zdrav ten na koži.

Garnier 

Carroten ulje 299 din

Ovo je jedno od onih ulja za sunčanje sa mirisom leta i kada ga pomirišite u bilo koje doba godine sećanje vas vrati u vrele dane. Lagano je i hidratntno ulje, a idealno je i za negu kože pre i posle sunčanja. Može se koristiti i za zaštitu kose od sunca i soli.

carroten 

Afrodita Sun Care marmelada 899,99 din

Prva marmelada koju sam ikada probala bila je upravo ova po kojoj je Afrodita daleko poznata. Ova marmelada stvorena je za brzo i intenzivno postizanje privlačno preplanulog tena, ali veoma je važno napomenuti da u njoj nema zaštitnog faktora. Zbog toga je najzdraviji način sunčanja da na kožu pre nanošenja marmelade obavezno razmažete kremu sa spf-om. Predivan miris i sjaj ove marmelade učinili su je omiljenom hiljadama žena.

afrodita 

La PIEL Beach BABE ulje sa šljokicama za brže tamnjenje 2.063,99 din

Luksuzni maslac - ulje za sunčanje sa hijaluronskom kiselinom, raznim uljima (arganovo ulje, kokosovo ulje, ulje oraha, ulje šargarepe) i puterima (shea puter i kakao puter). Najčešće ga koristim prilikom sunčanja, ali s obzirom na njegovo multinamenski faktor, često i za posebne prilike kada poželim tamniji ten i sjaj na koži. Pored neverovatnih šljokica i sjaja na telu, miris egzotičnog voća me je na kupio na prvu!

la piel