Ovih dana termin „Benjamin Buttoning“ (koji asocira na kultni film), često se spominje u beauty svetu.

Starenje unazad. Zaustavljanje neminovnog. Ruku na srce, ako postoji ijedna fraza koja izaziva istu burnu reakciju kod svih beauty stručnjaka jeste - ''protiv starenja''. Istina je sledeća: ne postoji čudotvorna krema, gel, serum ili tretman koji ima moć da preokrene ili zaustavi znakove starenja na koži. (Izvinite, jednostavno ne postoji.) Ipak, postoji mali broj proizvoda koji su efikasni u smanjenju znakova starenja i u tome da vaš ten bude blistaviji i svežiji, a koža kvalitetnija.

U nastavku otkrijte 5 hidratantnih krema koje imaju efekat podizanja kože i popunjavanja finih linija i bora.

1. Dior Prestige Le Micro-Caviar De Rose Creme Gelée

Posebno namenjena dehidriranoj koži (koja je podložnija borama), ova krema pravi veliku razliku u borbi protiv mrlja, fleka i finih linija. Miris ruže u kombinaciji sa kavijarom ostavlja kožu superčvrstom i mekom, a preporuka je da je koristite kao noćnu kremu.

dior
dior 

2. OLAY Regenerist Micro-Sculpting Cream

Ovaj favorit sadrži moćne anti-age sredstva poput hijaluronske kiseline, amino-peptida i vitamina B3 koji nude trenutne i dugotrajne prednosti podizanja i debljanja.

Olay
Olay 

3. CeraVe Skin Renewing Day Cream with Sunscreen

Najbolja krema protiv bora zapravo je krema za sunčanje, jer pomaže u sprečavanju njihovog pojavljivanja. Zato volimo CeraVe obnavljajuću dnevnu kremu koja sadrži nežnu dozu retinola, ali i SPF 30 zaštitu od štetnog uticaja sunca, te ceramide koji čuvaju zaštitnu barijeru kože.

CeraVe
CeraVe 

4. RoC Retinol Correxion Line Smoothing Max Hydration Cream

Stručnjaci vole ovu luksuznu kremu jer daje sve povoljne efekte retinola protiv starenja u kombinaciji sa ultra-hidratantnim i umirujućim prednostima hijaluronske kiseline za blistaviji i glatkiji ten.

RoC
RoC 

5. Vinoperfect Brightening Glycolic Night Cream

Moćni proizvod koji sadrži glikolnu kiselinu, prirodne enzime papaje i sok vinove loze da nežno, ali efikasno umanji i spreči pojavu tamnih fleka, dok piling posvetljuje kožu.

Caudalie
Caudalie 

 Bonus video

Greške koje čine da lice izgleda starije TikTok/isabelle.lux

Izvor: Elle.rs/ Wanted A.N.